Tickets Menu

FAQ & Huisregels #LEKKERGAAN

Iedereen komt naar #LEKKERGAAN voor een dag vol plezier. Om alle bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen zijn er regels en richtlijnen opgesteld. Met het betreden van het park ga je, als bezoeker, akkoord met dit reglement.

  • Voordringen, schuttingtaal en aanstootgevend gedrag worden niet getolereerd. Dit kan onder meer bestraft worden met een parkverbod. 
  • Roken en plaatsen vrijhouden in de wachtrij is niet toegestaan. 
  • Het is niet toegestaan om alcoholische dranken en/of drugs mee te nemen naar Walibi Holland. Bij binnenkomst wordt dit gecontroleerd (POV).
  • Maskers, schmink, voetbal- en motorclub-gerelateerde artikelen (shirts, sjaals etc.) en kostuums zijn niet toegestaan in Walibi Holland. 
  • Alle bezoekers op het park moeten zich kunnen identificeren met een wettelijk geldig paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of bromfietsrijbewijs. 
  • NIX18. Alcoholische dranken worden alleen verkocht aan bezoekers ouder dan 18 jaar. Bezoekers vanaf 18 jaar moeten zich kunnen identificeren met een wettelijk geldig identiteitsbewijs. 
  • Iedereen onder de 18 jaar die gezien wordt met alcohol of waarbij zeer waarschijnlijk alcoholgebruik wordt vermoed, wordt aangesproken en kan toegang tot Walibi Holland en Walibi Village worden ontzegd. 
  • Bezoekers in de leeftijd van 18 jaar en ouder, welke drank verstrekken aan jongeren onder de 18 jaar, worden hierop aangesproken en kunnen de toegang tot Walibi Holland en Walibi Village worden ontzegd. 
  • Het parkreglement van Walibi Holland is van toepassing. Deze is in te zien bij Guest Service.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat is #LEKKERGAAN?

#LEKKERGAAN is hét event dat je deze zomer niet mag missen! Tijdens #LEKKERGAAN is Walibi Holland geopend van 10:00 tot 23:00 uur.

De hele dag ga je de uitdaging aan in alle rides. Vanaf 15:00 uur verandert het park in één groot creatief paradijs. Verschillende artiesten treden op, zodat je helemaal los kunt gaan op de vetste beats en hipste muziek. Ga op avontuur in het park en ontdek de levendige hippiemarkt, de gezellige food area, laat je toekomst voorspellen door een waarzegster en maak je eigen magische dromenvanger.
Naast de optredens blijven de attracties ook tot 23:00 uur open. Los gaan tijdens een optreden en daarna je longen uit je lijf te schreeuwen in één van de thrill rides, het kan allemaal tijdens #LEKKERGAAN!

Waar vindt #LEKKERGAAN plaats?

#LEKKERGAAN vindt plaats in attractiepark Walibi Holland. De optredens vinden plaats op Mainstage.

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Wanneer vindt #LEKKERGAAN plaats?

LEKKERGAAN vindt plaats op 6 woensdagen in het hoogseizoen; 19, 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus 2017. Zet deze data dus snel met een dikke stift in je agenda, zet het in je telefoon en meld je aan voor het facebookevent, want dit wil je niet missen!

Wat is de adviesleeftijd?

Er is geen adviesleeftijd voor #LEKKERGAAN. Het park is de hele dag geopend en toegankelijk voor iedereen.

Wat is de line-up van #LEKKERGAAN?

#LEKKERGAAN staat voor diversiteit, Walibi Holland wordt tijdens het festival omgetoverd tot een creatief paradijs. Ga op avontuur in het park en ontdek de levendige hippiemarkt, de gezellige food area, laat je toekomst voorspellen door een waarzegster en maak je eigen magische dromenvanger.
Mainstage, hosted by:
19 juli - Please don’t tell
26 juli - Huisfissa
2 augustus - Jiggy
9 augustus - Hitjesgolf
16 augustus - Huisfissa
23 augustus - Fiesta Macumba

Heb ik een speciaal ticket voor #LEKKERGAAN nodig?

Voor #LEKKERGAAN heb je een ticket voor Walibi Holland nodig. Deze kun je in de ticketshop van Walibi Holland kopen. Na het bestellen van je ticket ontvang je per e-mail een bevestiging met je ticket(s).

Ik heb een vrijkaartje voor Walibi Holland ontvangen. Is deze ook geldig tijdens #LEKKERGAAN?

Wanneer er op je vrijkaartje staat dat deze gedurende seizoen 2017 geldig is, dan is het vrijkaartje ook geldig tijdens #LEKKERGAAN. Heb jij even mazzel!

Ik heb ticket via Vakantieveilingen. Is deze ook geldig tijdens #LEKKERGAAN?

Wanneer er op je kortingsvoucher staat dat deze gedurende seizoen 2017 geldig is, dan is deze korting ook geldig tijdens #LEKKERGAAN. Tenzij één van de #LEKKERGAAN data (19 & 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus) is uitgesloten in de voorwaarden. Dus check je kortingsvoucher goed!

Heb ik met een abonnement ook toegang tot #LEKKERGAAN?

Jazeker! Op vertoon van je abonnement krijg je elke openingsdag toegang tot Walibi Holland en dus ook tijdens #LEKKERGAAN!

Ontvangen we korting wanneer we met een grote groep komen?

Ja, groepen van 10 t/m 19 personen kunnen in de ticketshop met voordeel tickets kopen. Een ticket kost dan slechts € 27,50 per persoon. Ben je met meer dan 20 personen? Dan kost een ticket maar € 25,50 per persoon.

Hoe is #LEKKERGAAN te bereiken?

#LEKKERGAAN is op verschillende manieren te bereiken:

EVENT TRAVEL
Vanuit meer dan 195 plaatsen in Nederland vertrekken bussen richting #LEKKERGAAN. Het buskaartje koop je online bij Event Travel via www.walibi.nl/eventtravel

HALEN EN BRENGEN
Iemand afzetten of ophalen bij Walibi? Rijd richting het park en volg de borden 'Halen & brengen'.

AUTO
Vanuit Amsterdam/Almere: neem op de A6 afslag Lelystad en volg daarna de borden Walibi. Vanuit Utrecht/Amersfoort: neem op de A28 de afslag Harderwijk/Lelystad en volg de borden Walibi.
We raden je aan om vooraf in de ticketshop een parkeerticket te kopen. Het is ook mogelijk om op de dag zelf een parkeerticket te kopen. Een parkeerticket kost € 8,-.
Koop hier je parkeerticket!

FIETS
De sportievelingen onder ons kunnen ook op de fiets komen. Recht voor de hoofdingang is een fietsenstalling aanwezig. Je stapt je fiets af en loopt direct Walibi Holland binnen.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf station Harderwijk rijdt er een pendelbus naar Walibi Holland.
Kijk op walibi-express.nl voor meer informatie en de dienstregeling.

Let op!
Kijk goed naar de dienstregeling van de NS, zodat je de trein niet mist! De laatste bus richting station Harderwijk vertrekt om 23.40 uur.

Is het nodig om een parkeerticket vooraf te kopen?

We raden je aan om vooraf in de ticketshop een parkeerticket te kopen. Het is ook mogelijk om op de dag zelf een parkeerticket te kopen. Een parkeerticket kost € 8,-.

Gaat er ook nog openbaar vervoer als #LEKKERGAAN afgelopen is?

Ja, er gaat nog openbaar vervoer als #LEKKERGAAN afgelopen is. De Walibi Express rijdt vanaf Walibi Holland naar Harderwijk Station. Ga naar www.walibi-express.nl om de dienstregeling van de Walibi Express te bekijken.
Let op!
Kijk goed naar de dienstregeling van de NS, zodat je de trein niet mist! De laatste bus richting station Harderwijk vertrekt om 23.40 uur.

Zijn er ook andere mogelijkheden qua busvervoer mogelijk naar #LEKKERGAAN?

Ja, met Event Travel hebben we een afspraak dat zij vervoer kunnen regelen voor gasten van #LEKKERGAAN. Hier kan men een zowel een los ticket of een combiticket voor aanschaffen. Losse bustickets & Combiticket met €7 korting op Walibi prijs (€35,50 - €7 = €28,50). Check www.walibi.nl/eventtravel voor meer info!

Kan ik overnachten in de buurt van Walibi Holland?

Ja, Walibi Holland heeft een eigen vakantiepark: Walibi Village. Het vakantiepark ligt direct naast het attractiepark, ideaal toch! Tijdens de #LEKKERGAAN dagen kun je hier heerlijk overnachten.
Let op! De hoofdboeker moet minimaal 21 jaar oud zijn. Kijk voor meer informatie op www.walibivillage.nl.

Zijn alle andere attracties ook geopend tijdens #LEKKERGAAN?

Alle attracties zijn (onder voorbehoud) tijdens #LEKKERGAAN geopend.

Tot hoe laat zijn de attracties open?

Alle attracties zijn gedurende de dag (onder voorbehoud) tot 23:00 uur geopend. Enkele attracties sluiten op deze dag eerder (dit zijn voornamelijk kinderattracties).

Hoe laat is het park geopend en hoe laat sluit het park tijdens #LEKKERGAAN?

Walibi Holland is in de periode van 19 juli t/m 23 augustus 2017 elke woensdag van 10:00 uur tot 23:00 uur geopend.

Is het mogelijk om tijdens de optredens in een achtbaan te gaan?

Ja, het is gewoon mogelijk om over het park te lopen tijdens de optredens.

Wordt er alcohol geschonken?

Ja, alleen aan de personen van 18 jaar en ouder wordt er alcohol geschonken. Er wordt gecheckt op ID.

Zijn er ook kluisjes aanwezig op het park?

Ja, er zijn kluisjes aanwezig. Je kunt een kluisjes huren bij de winkel Sunset Shop. De kluisjes kosten € 4,- per dag. De afmeting van deze kluisjes zijn 56cm diep, 32cm breed en 34 cm hoog. Voor alle kluisjes wordt een borg van € 5,- voor de sleutel gevraagd, deze ontvang je retour na inlevering.

Is #LEKKERGAAN ook geschikt voor kleine kinderen?

Er is geen adviesleeftijd voor #LEKKERGAAN.

Is Fast Lane beschikbaar tijdens #LEKKERGAAN?

Ja, Fast Lane is geopend tijdens #LEKKERGAAN. Fast Lane Gold, Silver en Bronze zijn beschikbaar. Voor meer informatie en tickets: www.walibi.nl/fastlane.

Zijn de Single Shots beschikbaar tijdens #LEKKERGAAN?

Ja, Single Shots zijn onder voorbehoud beschikbaar tijdens #LEKKERGAAN. Voor uitleg, prijzen, actuele beschikbaarheid en tickets: www.walibifastlane.nl

Gevonden voorwerpen?

Ben je iets verloren op het park? Via iLost kun je eenvoudig en snel het door jou verloren item opzoeken en terug laten sturen. Bekijk de gevonden voorwerpen op www.walibi.nl/ilost.

Wat wordt er gedaan om diefstal op het terrein te voorkomen?

Voor diefstal wordt gewaarschuwd in de huisregels. Je bent verantwoordelijk voor je eigen bezittingen. Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein waar je waardevolle spullen in kan opbergen. Bij diefstal zal te allen tijde contact worden opgenomen met de politie.

Walibi aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing en/of diefstal van goederen die je hebt meegebracht in het park.

Zijn er verder veiligheidsmaatregelen waar ik rekening mee moet houden?

Bij de ingang van het park word je bagage en kleding gecheckt, dat heet een visitatie. Het spreekt voor zich dat je geen drank en drugs mee naar binnen mag nemen, wapens of andere verboden middelen. Houd er rekening mee dat het door de visitatie misschien langer duurt voor je binnen bent.

Cookies

Walibi Holland uses cookies to analyse the website and improve the user experience.
Read more about cookies.