Skip to main content
Menu
Tickets

Bright Nights

Rides & Lights

image

 

Bright Nights - Rides & Lights

Nieuw deze kerstvakantie

Beleef Bright Nights in Walibi Holland tijdens de kerstvakantie! Geniet van een Walibi kerstsfeer en maak onvergetelijke herinneringen samen met je familie door de verlichte attracties, bijzonder entertainment en winterse lekkernijen. Zodra het gaat schemeren begint het park te shinen met duizenden lichtjes en zetten we de attracties letterlijk in de spotlights. Maak een avontuurlijke rit in een achtbaan met vette lichtshow, stap samen in een versierde oldtimer en ervaar de kerstshow van Merlin's Magic Castle.
Check hier welke attracties er geopend zijn. Sla je de attracties liever over? Ook met beide benen op de grond kijk jij je ogen uit. Ontdek wat er nog meer te beleven is op deze pagina en koop je tickets voor het voordeligste tarief.

Wat is Bright Nights?

Tijdens Bright Nights is het park verlicht met prachtige verlichting en beleef je de rides zoals nooit te voren. Een groot deel van de attracties is geopend, je kan genieten van te gekke lichtshows, meedoen met leuke activiteiten en genieten van winterse lekkernijen.

Rides with Lights

Tijdens Bright Nights staan onze rides letterlijk in de spotlights! Lichtshow, nieuwe beats of effecten... we laten je hart sneller kloppen op een andere manier.  Blijf je liever met beide benen op de grond? Ook dan kun je genieten van de lichtshow!

image

Tour de Noël

It's Christmas time in Tour des Jardins! Maak samen een rit in een christmas car langs fonkelende lichtjes, sneeuw, versierde kerstbomen en met een lekker warm dekentje op je schoot. Dus pak het stuur vast en gaan met die bana…uuuhm, oldtimer.

Merlin’s Magic Christmas Castle

Boven is onder, onder is boven en Merlijn… die is even niet thuis. Zijn uiltje heeft het kasteel overgenomen en viert een kerstparty die de tent op zijn kop zet! Jij bent uitgenodigd, kom je ook?

Rides with Lights
Condor
Rides with Lights
Speed of Sound
Rides with Lights
Untamed

Wat is er verder te doen tijdens Bright Nights?

image

Main Stage

Dit is the place to be voor een feestelijke sfeer. Laat je verwonderen door duizenden twinkelende lichtjes en verschillende lichtshows op bekende hits. Overdag is ons gastheer Walibi zelf hier te vinden. Hij heeft jou nodig om een feestje te organiseren voor Santa en zijn helpers. In de avond gaan we los met live zang, dans en een spetterende licht- en lasershow. Let’s get the party started!

Speed tree decorating

Vind je kerstbomen versieren ook altijd zo’n ellende? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Hier hoeft het niet netjes en strak, maar gaat het om wie het snelste een kerstboom optuigt. Dus smijt de lampjes erin, gooi de kerstballen aan een tak en lasso de slingers eromheen. Lelijk is nog nooit zo mooi geweest.

Christmas Taxi’s (grote en kleine)

Groot en klein kan hier botsen op de beat! Houd jij je ogen op de baan of laat jij je afleiden door alle toffe lichteffecten om je heen?

Santa’s Workshop

Even lekker opwarmen en bijkomen van alle rides? Dat kan in Santa’s Workshop. Hier kan je spelen, knutselen, snoepen en gewoon even lekker chillen. Toch op zoek naar wat extra spanning? Ga dan lasergamen in wonderlijke sferen.

Wilderness

In Wilderness heb jij de touwtjes in handen, jij bepaalt namelijk wat er met het licht gebeurt. Druk op de knop en laat je overdonderen door de lichteffecten die jij hebt geactiveerd. Als de avond valt zie je tussen de twinkelingen misschien wel een wonderlijk wezen opduiken! Of laat je hart spreken en maak een winterwens.

Entertainment

De hele dag kan jij oog in oog komen te staan met verrassend entertainment. Ontmoet de twaalfjes van de kerstman (zeer ondeugende elfjes), laat je verwonderen door winterse figuren en kom erachter of achter jouw naam Naughty of Nice staat op de lijst van Santa. Ook Walibi heeft speciaal voor jou zijn kerst outfit aangetrokken voor een coole foto! En blijf zeker tot het donker wordt... dan komen de wondere lichtgevende wezens tot leven!

image

Blijven slapen tijdens Bright Nights

Duik je na een winterse avond Bright Nights direct je warme bed in? Of ga je liever nog voor een warme chocolademelk (of glühwein) bij de kachel in je vakantiehuisje? Het kan allemaal, want tijdens Bright Nights is ons vakantiepark Walibi Village gewoon geopend. Dus boek nu je huisje en zit er warmpjes bij na jouw bezoek aan Bright Nights! Elk verblijf is inclusief 1 dag gratis toegang tot Bright Nights.

Veelgestelde vragen

Zoek je meer informatie over Bright Nights? Lees dan de FAQ om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.