Fast Lane

Fast Lane

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane. Met Fast Lane kun je een plaats reserveren in één van de 9 Fast Lane rides. Je hoeft niet in de wachtrij te staan. Als je uit deze rides komt, kun je gelijk de volgende reservering plaatsen. Dat is pas echt hard gaan! Plaats je reservering snel en eenvoudig met gratis Wi-Fi. Exclusief voor Fast Lane gebruikers.

Fast Lane is een reserveringssysteem dat een plaats in een attractie voor je vrij houdt zodat je niet in de wachtrij hoeft te staan. Zo kun je meer tijd besteden aan genieten in het park en minder aan wachten. Dit geeft jou de mogelijkheid om scarezones te trotseren, Haunted Houses te bezoeken, lekker te eten in het park of een show te bekijken. Als je bijna aan de beurt bent, krijg je een seintje op je mobiel en kun je naar de attractie lopen om zo in te stappen via de Fast Lane ingang.

Let op: toegang tot Walibi Holland is bij de aanschaf van Fast Lane niet inbegrepen.

Je hebt tijdens Halloween Fright Nights keuze uit drie soorten Fast Lane; Bronze, Silver of Gold!

Bronze Unlimited 

De wachttijd is gelijk aan de tijd in de actuele wachtrij. Je reservering wordt gemaakt met dezelfde wachttijd, maar met 1 verschil: je hoeft niet in de rij te staan om te wachten.

Silver Unlimited 

Deze optie verkort de wachttijd aanzienlijk. Met jouw reservering hoef je niet in de wachtrij te staan en de wachttijd wordt ook nog eens met 50% verminderd. 

Gold Single 

Met Fast Lane Gold Single verkort je de wachttijd met 90% ten opzichte van de actuele wachttijd en kan je één keer in al jouw favoriete rides.

Gold Unlimited 

Met Fast Lane Gold Unlimited verkort je de wachttijd met 90% ten opzichte van de actuele wachttijd. Met Unlimited kun je deze optie onbeperkt gebruiken. .

Let op: Fast Lane producten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar in de ticketshop en op het park bij de Fast Lane balie. Op dag van bezoek is Fast Lane alleen op het park bij de Fast Lane balie (Guest Service) verkrijgbaar.