Frightnights kettingzaag

Grote groepen (+20 personen)

Het beste advies dat je van ons krijgt: kom met een grote groep naar Halloween Frightnights in Walibi Holland! Alleen dan heb je een kans om het bezoek te overleven. Vanaf 20 personen ontvangen jullie de gruwelijke groepskorting. Tickets bestel je vanaf € 29,00 per persoon. Wij slijpen met liefde onze bijlen om een dag op maat te verzorgen.

HFN DINNER EXPERIENCE (€ 33,50 p.p.)

Jouw groep kan 2 uur lang genieten van de HFN Dinner Experience . Er zijn er paar piraten uit de welbekende HFN scare zone Pirate’s Cove zijn tijdens een zeiltochtje met hun piratenschip verdwaald en gestrand. Op een onbewoond eiland hebben ze hun kamp opgemaakt. Toen het daar middernacht werd, werden ze door een blikseminslag geraakt en zijn ze helemaal doorgedraaid en veranderd in vampiers. De “Vampirates” staan daar nu klaar om jou te ontvangen op hun eiland en jou een bijzondere diner-ervaring te bezorgen. De HFN Dinner Experience is elke Frightnights avond van 17.30 - 19.30 uur. 

R.I.P. Pass

Met de R.I.P. pass heb je één keer toegang tot 4 Haunted Houses, namelijk: Jefferson Manor, The Villa, Psychoshock en Haunted Holidays. Bij elk Haunted House is er een speciale R.I.P. ingang, zodat je niet in de reguliere wachtrij hoeft te staan. Bestel je R.I.P. pass vanaf € 39,50 p.p. (dit is exclusief entree).

Exclusief voor groepen!

Bloody R.I.P. Deal - € 97,50 p.p.

  • Hele dag entree
  • HFN Dinner experience
  • R.I.P. pass (4 Haunted Houses)

Neem voor Bloody R.I.P. Deal contact met ons op! 

Lees hier de voorwaarden voor groepsreserveringen.

Reserveren of meer informatie?

Ben jij op zoek naar een te gruwelijk groepsevent en ontvang je graag meer informatie? Neem contact met ons op het contactformulier, via sales@walibiholland.nl of via telefoonnummer 0321 - 32 99 99.