Skip to main content
Menu
Tickets
Corona toegangs-bewijs

Corona toegangs-bewijs

Bekijk hier alle informatie over een coronatoegangsbewijs

Coronatoegangsbewijs en Halloween Fright Nights/Halloween Spooky Days

Testen voor Toegang, coronatoegangsbewijs... we snappen goed dat je met een aantal vragen zit! Veelgestelde vragen over een coronatoegangsbewijs kun je terug vinden in de FAQ, maar het belangrijkste voor je bezoek - naast je ticket op datum - is dat je in bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs om toegang te krijgen tot Halloween Fright Nights en Halloween Spooky. Een geldig coronatoegangsbewijs is nodig vanaf 13 jaar en krijg je via de CoronaCheck-app van de overheid. Je toont dan één van de drie onderstaande opties bij de entree van Walibi Holland:

  • Volledig coronavaccinatiebewijs: je bent volledig gevaccineerd met een Nederlands goedgekeurd vaccin; 
  • Herstelbewijs: Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona;
  • Testbewijs: negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor je bezoek aan Halloween Fright Nights. Let op: dit mag geen zelftest zijn of een negatieve testuitslag van de GGD. Ook zijn het gele boekje, PCR test of geprinte negatieve test geen coronatoegangsbewijzen. Dus alléén via de CoronaCheck-app krijg je toegang tot Walibi. Maak een afspraak via https://www.testenvoortoegang.org/ voor een officieel testbewijs. 

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang deze QR-code. Je gegevens van je legitimatiebewijs worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket voor Halloween 2021 zien.  

Your final checklist...

  • Download de CoronaCheck-app op je telefoon of ga naar Coronacheck.nl
  • Upload je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op Coronacheck.nl
  • Laat de QR-code scannen bij de entree van Walibi Holland 
  • Laat een geldig legitimatiebewijs zien. De gegevens van het legitimatiebewijs en gegevens van de toegangsbewijs worden hier gecontroleerd. Komen deze niet overeen, wordt toegang tot Walibi Holland geweigerd.
  • Laat je entreeticket scannen. Dit kan zowel via je telefoon als een uitgeprinte versie.

Walibi Village

en coronatoegangsbewijs

Walibi Village en Walibi Village: After Dark zijn toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs. Je hoeft dus geen testbewijs of vaccinatiebewijs te tonen bij de entree van het vakantiepark, maar houd je je nog wel aan de maatregelen. Wanneer jij of iemand van je gezelschap gezondheidsklachten heeft, breng dan geen bezoek aan Walibi Village. Bezoek je tijdens je verblijf in Walibi Village ook Halloween Fright Nights in Walibi Holland of Halloween Spooky Days? Dan dien je wél een geldig coronatoegangsbewijs te tonen bij de entree van het attractiepark.