Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween Fright Live

Een unieke livestream, gehost door Eddie de Clown!

Dacht jij echt dat Eddie zijn Very Important Preys met rust zou laten tijdens Halloween? Natuurlijk niet! Op zaterdag 31 oktober keert de 'Master of Horror' nog één keer terug tijdens Halloween Fright Live: het livestream-event met Eddie de clown als host. Bereid je voor op een eenmalige live-show uit de zieke geest van Eddie de Clown, gesprekken met een aantal bekende gezichten en nooit eerder getoonde, exclusieve beelden van Halloween Fright Nights 2020.

Zorg ervoor dat je dit niet mist, anders trekt Eddie je zo door je beeldscherm! Aanstaande zaterdag om 20.30 live te volgen op de Facebookpagina en het Youtube-kanaal van Walibi Holland. Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal.

Unieke kans voor VIP's

Voor een aantal geselecteerde VIP's is het mogelijk om via Zoom als virtuele gast aanwezig te zijn tijdens de livestream. Jij hebt dan de kans om naar ‘voren’ gehaald te worden door Eddie de Clown voor een ouderwetse roast. Bovendien maak je ook kans op allerlei toffe Halloween-prijzen. Wat dacht je van de eerste Halloween-tickets voor seizoen 2021, een Halloween-overnachting in Walibi Village of unieke Halloween-merchandise? We hebben nog veel meer in petto, maar dat blijft nog even een verrassing...

Wil jij erbij zijn als virtuele VIP? Vul je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer in en laat een boodschap achter voor Eddie. Dat laatste is niet verplicht, maar je maakt wel meer kans als het je lukt om Eddie te laten lachen met jouw inzending!

Let op: het aantal VIP's in de Zoom-meeting is gelimiteerd tot 49 mensen. Ben je een van de gelukkigen? Je ontvangt dan later deze week een e-mail met daarin verdere informatie over de livestream. Ben jij niet geselecteerd door Eddie? Niet getreurd, je kan de livestream zaterdag volgen via Facebook en Youtube.

Maak kans op een plekje in de livestream!