Schoolreisje naar Walibi Holland

Basisonderwijs

Het leukste schoolreisje gevestigd midden in het land: Walibi Holland!

Alle spreekbeurten afgevinkt? Werkstukken ingeleverd? Toetsen achter de rug? Dan is het tijd voor het ultieme schoolreisje! Ineens blijken die lieve giechelmeisjes het hardst te kunnen schreeuwen, verandert die rustige jongen in een extreme loopinglover en krijgt de dondersteen van de klas knikkende knieën van Goliath. Is niet iedereen een achtbaanheld? Er is genoeg te beleven!

Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle. Zo leren de leerlingen zichzelf en elkaar ook nog eens supergoed kennen!

Voordelen schoolreis Walibi Holland

  1. Gratis begeleiders bij een schoolreis;
  2. Gratis keycord voor begeleiders met handige informatie;
  3. Gratis educatiepakket;

Reserveer nu, gratis wijzigen of annuleren

Bij het organiseren van een schoolreis of klassenuitje komt veel kijken. Wij zitten daarom klaar om je op weg te helpen met entree en vervoer. Je hoeft ook niet alles in één keer te regelen. Je kunt tot 10 werkdagen voor het bezoek je reservering kosteloos wijzigen of annuleren.

Schoolreistarief 2018

Schoolreistarief Basis onderwijs € 17,50 p.p.
Regulier tarief Walibi Holland € 33,50 p.p.
   
Begeleider per 10 leerlingen Gratis
Extra begeleider € 17,50 p.p.
V.I.P. Backstage Tour € 4,95 p.p.

Menuvouchers

Koele drankjes, een vers kopje koffie, knapperige frites of een lekkere burger; dat kunnen we allemaal voor je regelen. Kies van tevoren alvast een van de menu’s voor jouw leerlingen en begeleiders en profiteer van een superscherpe prijs. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het leukste schoolreisje van Nederland!

Reserveer vrijblijvend je schoolreis of klassenuitje naar Walibi Holland. Wil je meer informatie? Bel dan naar 0321-32 99 99 of stuur een e-mail naar sales@walibiholland.nl.