Een educatieve schoolreis naar Walibi Holland!

Denk je aan Walibi Holland, dan denk je aan een geweldige dag vol adrenaline! Ook tijdens een schoolreisje is het HARDGAAN. Walibi biedt schoolreisjes aan die leuk én leerzaam zijn. Hoe gaaf is dat? Eerst een ritje in een vette ride en tegelijkertijd dingen leren over de achtbaan waar je in zit.

Les- en informatiepakketten

Na weken geconcentreerd opletten, kunnen leerlingen wel een dagje Walibi gebruiken. Walibi biedt verschillende lespakketten aan: het Walibi Fysica Pakket en Walibi Vijf Krachten Pakket. Deze pakketten zijn gericht op de wiskundige en natuurkundige aspecten van de attracties. Ook is er een informatiepakket beschikbaar dat kan worden gebruikt door de leerlingen om een presentatie over Walibi Holland te geven.

De backstagetour

Hoe vet is het om een kijkje achter te schermen bij Walibi Holland te krijgen? De backstagetour kan op verschillende manieren ingevuld worden. De nadruk kan bijvoorbeeld liggen op de techniek achter een achtbaan, maar de backstagetour kan ook gaan over de rol van Walibi Holland in de Leisure & Hospitality branche.

Presentatie voor de klas

Er kan een presentatie naar wens worden gegeven voor de klas. Bijvoorbeeld over de marketingafdeling van Walibi Holland, maar ook over evenementenorganisatie of de technische details van de achtbanen. Voor een nog leerzamer schoolreisje kunnen de presentatie en backstagetour ook samengevoegd worden.

Metingen

Als laatste is het mogelijk om metingen te verrichten in een aantal van onze attracties. Door middel van deze metingen leren de leerlingen hoe G-krachten, snelheid en zwaartekracht in de praktijk werken.