Gezinnen en jongeren gezocht voor fotoshoot

Walibi Holland is een sensationeel dagje uit voor het hele gezin. Naast onze rides hebben wij ook ruim 20 spectaculaire attracties voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor onze nieuwe tv commercial en fotoshoot zoeken wij naar gezinnen die het gezicht van Walibi Holland willen worden. Lijkt jullie dit leuk?

Fotoshoot 1

Met het gezin lachen in Crazy River en met z’n allen gillen in Drako! Zijn jullie het gezin die wij zoeken? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en stuur een foto van jullie gezin mee.

Datum opname 23 & 24 maart 2019
Samenstelling Gezin met kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar 
Vergoeding Abonnement voor 2019 (Family Pas)

 

Fotoshoot 2

Als vrienden of kennissen en kids genieten van het uitzicht in Grande Roue en uitzwaaien in Super Swing, terwijl jullie een fotoshoot houden. Lijkt je dit leuk? Stuur dan een foto en jullie gegevens in via het onderstaande formulier!

Datum opname 23 & 24 maart 2019
Samenstelling Vrienden/vriendinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar 
Vergoeding Abonnement voor 2019 (Friends Pas)

 

Naast families zijn we ook op zoek naar jongeren in de leeftijd 12 tot 25 jaar. Wil jij figureren in onze fotoshoot en het nieuwe gezicht worden van Walibi Holland? Meld je dan snel aan via het formulier onderaan de pagina.

 

Fotoshoot 3

Chillen in Walibi Village, uitwaaien in Super Swing en achteruit in Crazy River? Vul het formulier in en doe er een leuke foto van jullie bij!

Datum opname 23 & 24 maart 2019
Samenstelling Vrienden/vriendinnen in de leeftijd van 12 tot 25 jaar
Vergoeding Abonnement voor 2019 (Walibi Pas)
Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png.