achtbaan Speed of Sound

Familiedag

Met de hele familie eropuit

Heel leuk, maar er komt veel kijken bij het organiseren van de ideale familiedag. Gelukkig is Walibi Holland het ideale familiepark. Met spectaculaire achtbanen en attracties geschikt voor jong en oud. De dag begint met de hele familie in een van onze zalen. Samen plan je daar de route. Daarna is het genieten van alle wilde attracties en toffe shows. Wie van de familie durft in Goliath: de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux? Wie wil er nou niet in de nieuwe crazy thrill ride: Lost Gravity? Wie houdt het droog in wildwaterbaan Crazy River? Er zijn genoeg speelgelegenheden voor de kleintjes tot 10 jaar en stoere attracties voor de oudere kinderen. Na een dag vol actie is het hoog tijd voor een hapje en een drankje of een uitgebreid buffet.

Familiedag Arrangement

Een totaal verzorgd pakket voor €49,45 p.p.

  • Leuke give away voor kids;
  • Ontvangst met zoete verleidingen koffie, thee, fristi, choco;
  • Gezamenlijke lunch midden op het park of afsluitende BBQ*;
  • €7,00 Walibi tegoed vrij te besteden op het park;
  • Kids t/m 5 jaar gratis.

Andere wensen?

*Een complete BBQ in plaats van een lunch? Dat kan! De meerprijs is slechts €25,00 p.p. Liever een arrangement op maat? Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag met jullie uitje.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wil je een offerte aanvragen of direct reserveren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wil je meer informatie of een medewerker spreken? Bel dan: 0321-32 99 99.