Interview Roy de Jonge (Senior Medewerker Retail)

“Dit is mijn tweede seizoen, ik ben vorig jaar in juni begonnen. Ik werk vaak op dezelfde locatie, namelijk Sugar Shot. Hier kunnen gasten wat te eten en drinken halen, maar ook spelletjes spelen. Het is hier vaak druk, ook tijdens Halloween. Je ziet tijdens Halloween veel verschillende mensen en je krijgt vooral veel mee van de sfeer onder de gasten. De locatie waar ik sta, staat niet in een Scare Zone dus gasten kunnen hier vaak even bijkomen.


Wanneer we met pauze gaan, lopen we vaak wel door een Scare Zone, dus dan krijg je echt wel het één en ander mee van wat er gebeurt. Ik vind het zelf wel heel leuk om door zo’n gebied te lopen. De Scare Actors mogen ons als medewerkers niet bang maken dus je kunt er heel rustig doorheen lopen en kijken wat er om je heen gebeurt."

"Wat ik erg leuk vind om te zien is de verschillende emoties van de gasten. De ene is erg bang en schrikt heel snel en de ander vindt het alleen maar grappig.


Wat ik het leukst vind aan het werken bij Walibi zijn de collega’s. Je kan makkelijk een klik vinden met collega’s en iedereen staat voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Het leukste aan de afdeling Retail is dat we een heel hecht team zijn en bijna iedereen elkaar kent.


Waarom iemand volgens mij zou moeten solliciteren bij de afdeling Retail, is omdat het zo’n leuk hecht team is en het echt leuk, afwisselend werk is. Als je het leuk vindt om op mensen af te stappen en ze iets te verkopen, ben je bij ons op de juiste plek!"

"Lijkt het jou leuk om mijn collega te worden? Bekijk dan de vacature en wie weet: tot snel!"

Kom jij bij onze Halloween crew?