NIEUW IN 2016:
LOST GRAVITY

Benieuwd of jij de nieuwe thrill ride Lost Gravity aan kan? Doe nu de mental check! Waarschuwing: Niet geschikt voor mensen met epilepsie.

ZO WERKT HET…

Je krijgt drie vragen, waarbij je een animatie ziet. Staar geconcentreerd naar het midden van de animatie en beantwoord daarna de vraag. Bewijs maar eens dat jij er mentaal klaar voor bent! Zorg dat je geluid aan staat!

Hoeveel auto's zag je bewegen?

Welke donkere schotel was groter?

Hoeveel stoplichten knipperden niet?

Je bent

Jij bent zonder twijfel je eigen kop volledig de baas, en dus helemaal klaar voor de nieuwe ride. Vul hieronder je e-mailadres in en misschien win jij tickets om samen met je vrienden helemaal crazy te gaan in Walibi.

Je bent

Dat was spannend, net als die nieuwe ride. Vet wordt het sowieso, maar neem voor de zekerheid een paar vrienden mee. Vul hieronder je e-mailadres in en wie weet win jij tickets om helemaal crazy te gaan in Walibi.

Je bent

…want jij laat je niet voor de gek houden. En dus ben jij mentaal helemaal klaar voor de nieuwe ride. Vul hieronder je e-mailadres in en wie weet win jij tickets om helemaal crazy te gaan in Walibi, samen met je vrienden.

Jij

niet!

Je tript hem helemaal, en terecht. Die nieuwe ride wordt een dikke ervaring, maar beter ga je niet alleen… Vul hieronder je e-mailadres in en wie weet win jij tickets om helemaal crazy te gaan met je vrienden in Walibi.