Faciliteiten

Walibi Village ontbijt
  • Check-in
  • Check-out
  • Volwassenen
    1
  • Kids
    2

Er zijn geen huisjes beschikbaar voor de geselecteerde datum / periode. Pas de data aan. Let op: voor Halloween Fright Nights data geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten.

Ontbijtbuffet

Je kunt natuurlijk in jouw huisje zelf een boterhammetje smeren, maar wij hebben ook een compleet ontbijtbuffet voor je klaarstaan. Verse broodjes, croissants, gekookte eitjes of heb je liever roereieren ? We hebben diverse kaassoorten en vleeswaren, vers fruit, yoghurt en cereals en natuurlijk lekkere sapjes, koffie en thee. Gewoon ontspannen je dag beginnen!

Restaurant 

Waarom zou je zelf koken tijdens jouw verblijf? In ons restaurant kun je iets lekker uitzoeken van de à la carte menukaart. Op sommige dagen hebben we ook speciale thema-avonden, zoals “All you can eat Schnitzel Night” met de lekkerste varkens- en kipschnitzels, een heerlijk saladebuffet en natuurlijk patatjes erbij.

Zwembad

Wat is een overnachting in een vakantiepark nou zonder plons in het water? Precies! Ondenkbaar. Gelukkig is er in Walibi Village een verwarmd, overdekt zwembad. Voor de allerkleinste waterratten is er een peuterbadje aanwezig. Wat een feest. Neem je zwemspullen dus mee. En oh ja, de toegang is gratis als je verblijft bij Walibi Village.

Lounge

Van al dat genieten en relaxen krijg je natuurlijk dorst. En honger. Gelukkig is er in het vakantiepark een Lounge aanwezig. Hier neem je bij de openhaard koffie of een drankje. Met iets lekkers natuurlijk. Je kunt ook gamen. Of doe je liever relaxt? No problem. Er zijn ook televisie, computers en gratis Wi-Fi aanwezig.

Fietsverhuur

Echte achtbaanfreaks kunnen niet lang stilzitten. Dat weten we maar al te goed. Daarom kun je bij de receptie van Walibi Village fietsen huren. Ze helpen je daar ook met het plannen van een leuke route. Fietsen zijn beperkt beschikbaar. Reserveer dus op tijd. Boek direct bij het maken van je reservering zodat je kunt blijven gaan. Go, go, go.

Wi-Fi 

Mail checken. Je Insta bekijken hoeveel volgers je na jouw posts op Walibi erbij hebt gekregen. Toch handig als je kan internetten wanneer jij daar zin hebt. Overal op het vakantiepark is er WiFi beschikbaar.

Walibi Village Shop

In de Walibi Village Shop bij de receptie kun je toch nog dat aandenken aan Walibi kopen, dat je op het attractiepark vergeten bent mee te nemen. Ook hebben we ’s morgens verse broodjes. Zo, vers uit de oven.

Hotel Service

Wil je niet zelf jouw bed opmaken tijdens je verblijf? Boek dan onze hotel service, want dan kom je echt in een gespreid bedje terecht. We zetten ook nog wat lekkere wellness producten voor je klaar in de badkamer. Relaxen maar!