Faciliteiten

Walibi Village ontbijt
  • Check-in
  • Check-out
  • Volwassenen
    1
  • Kids
    2

Er zijn geen huisjes beschikbaar voor de geselecteerde datum / periode. Pas de data aan. Let op: voor Halloween Fright Nights data geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten.

Verse broodjes

Je kunt natuurlijk thuis je boterhammen smeren… Maar voor echt lekkere broodjes ga je naar de Walibi Shop. Hier bakken we ze bruin. Zo, vers uit de oven.

Restaurant BizNiz Center

Het is vakantie. Je hebt dus geen zin om te koken. No worries. Heerlijk ontbijten en dineren doe je in het BizNiz Center.

Zwembad

Wat is een overnachting in een vakantiepark nou zonder plons in het water? Precies! Ondenkbaar. Gelukkig is er in Walibi Village een verwarmd, overdekt zwembad. Voor de allerkleinste waterratten is er een peuterbadje aanwezig. Wat een feest. Neem je zwemspullen dus mee. En oh ja, de toegang is gratis als je verblijft bij Walibi Village.

Lounge

Van al dat genieten en relaxen krijg je natuurlijk dorst. En honger. Gelukkig is er in het vakantiepark een Lounge aanwezig. Hier neem je bij de openhaard koffie of een drankje. Met iets lekkers natuurlijk. Je kunt ook gamen. Of doe je liever relaxt? No problem. Er zijn ook televisie, computers en gratis Wi-Fi aanwezig.

Fietsverhuur

Echte achtbaanfreaks kunnen niet lang stilzitten. Dat weten we maar al te goed. Daarom kun je bij de receptie van Walibi Village fietsen huren. Ze helpen je daar ook met het plannen van een leuke route. Fietsen zijn beperkt beschikbaar. Reserveer dus op tijd. Boek direct bij het maken van je reservering zodat je kunt blijven gaan. Go, go, go.

Wi-Fi 

Mail checken. Facebooken. Tweeten. Kijken op de website van Walibi Holland. Toch handig als je kan internetten wanneer jij daar zin in hebt. Daarom is er in de comforthuisjes en in de lounge / shop Wi-Fi beschikbaar.