Walibi Pas

In Walibi Holland vind je de hoogste én de langste achtbaan van Nederland, Goliath. Maar ook de allernieuwste: UNTAMED! Zeg je achtbanen, dan zeg je Walibi. Met 12 spectaculaire attracties beleef je een intens dagje uit. Doe je het liever iets rustiger aan? Dat kan ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van Crazy River, Super Swing of El Rio Grande? Koop een Walibi Pas voor een heel seizoen HARDGAAN!

Alle voordelen

  • Geldig tijdens reguliere openingsdagen tijdens seizoen 2020;
  • Toegang tot onze evenementen Halloween Fright Nights, Halloween Spooky Days en LEKKERGAAN. Overige evenementen zijn uitgesloten;
  • Tijdens het seizoen ontvang je per e-mail verschillende leuke acties exclusief voor abonnementhouders. Ook houden we je op de hoogte van eventuele aanvullende voordelen voor jou als abonnementhouder!

Korting in Walibi Holland

  • Op vertoon van je geldige Walibi-abonnement krijg je 10% korting op Horeca en Retail m.u.v. betaalde attracties en alcohol. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen binnen Walibi Holland.

Korting op andere parken

40% korting (op reguliere kassaprijs):

50% korting (op reguliere kassaprijs):

 

Let op: Bovengenoemde kortingen zijn niet te combineren met andere acties, aanbiedingen en/of elders verkregen tickets. Check de websites van de parken voor de reguliere openingsdagen. Let op: de leeftijd voor gratis toegang en de voorwaarden verschillen per park. 

 

Voorwaarden

Bekijk alle voorwaarden van de Walibi Pas en lees meer informatie over de kortingen in Walibi Holland en andere parken.

 

Koop nu je Walibi Pas!