De voordelen van de Walibi abonnementen

Ben je fan van Walibi en wil je in 2019 onbeperkt HARDGAAN? Met een van onze drie abonnementen krijg je natuurlijk toegang tot ons park, maar kun je bijvoorbeeld ook met korting naar 13 andere parken in binnen-en buitenland. Lijkt dit je wel wat? Lees snel verder en ontdek alle voordelen van een Walibi abonnement!

Walibi Pas

Met een Walibi Pas kun je een heel seizoen lang onbeperkt naar Walibi en genieten van onze vetste rides! Overwin de bizarre zwaartekracht in Lost Gravity en stap in de hoogste, langste en snelste achtbaan van Nederland: Goliath. Als je even bij wil komen van alle extreme rides, dan scoor je met je pas 5% korting op een goeie burger of lekkere shake bij een van de vele restaurantjes op het park.

Verder krijg je hoge korting op tickets bij andere parken én mag je gratis onbeperkt (!) naar Halloween Fright Nights en LEKKERGAAN, ons toffe zomerfestival op 6 woensdagen in juli en augustus! Check alle voorwaarden van de Walibi Pas en bestel snel jouw abonnement!

Walibi Friends Pas

Wil je dit seizoen samen met je vrienden naar Walibi Holland? Als jullie van plan zijn om meerdere keren hard te gaan, dan is een Walibi Friends Pas zeker iets voor jullie. Het abonnement is al geldig vanaf 3 vrienden en jullie mogen ook afzonderlijk van elkaar naar het park komen! Handig als niet iedereen tegelijkertijd zin heeft om mee te gaan!

Onbeperkt hard gaan in onze attracties, korting op eten en drinken en gratis naar Halloween Fright Nights? Dit en alle andere voordelen en voorwaarden check je op de pagina Walibi Friends Pas.

Walibi Family Pas

Met het hele gezin voordelig naar Walibi Holland kan met de Walibi Family Pas! Voor iedere leeftijd hebben we sensationele attracties: of je nu jong of oud bent, in Walibi kun je altijd HARDGAAN!

De Family Pas is voor gezinnen van 4 of 5 gezinsleden. Is jullie gezin groter? Extra gezinsleden voeg je toe voor maar € 40,- per persoon. Check alle voorwaarden van de Walibi Family Pas en bestel jullie voordelige familie-abonnement!

Voordelen van de abonnementen

Als je een abonnement neemt bij Walibi Holland, krijg je natuurlijk onbeperkt toegang tot het park op alle reguliere openingsdagen. Maar dat is nog lang niet alles! Zo mag je gratis naar Halloween Fright Nights en LEKKERGAAN én krijg je op het park 5% korting op eten, drinken en retailproducten. Bovendien houden we jou als abonnementhouder tijdens het seizoen op de hoogte van alle nieuwe acties en kortingen!

Korting bij andere parken

Uiteraard krijg je ook dit jaar weer korting op een groot aantal parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Hieronder zie je welke parken dat zijn.

50% korting op de reguliere kassaprijs

 • Apenheul
 • Slagharen
 • Movie Park Germany
 • Parc Astérix
 • France Miniature
 • Walibi Rhône-Alpes
 • Walibi België
 • Aqualibi
 • Bellewaerde
 • Chaplin's World
 • Futuroscope
 • Grévin

20% korting op de reguliere kassaprijs

 • Toverland

Alle voorwaarden van onze abonnementen lees je hier.

Parking pas

Neem je een abonnement op Walibi en kom je met de auto naar het park? Dan loont het om een Parking Pas te bestellen. Je parkeert dan een heel seizoen lang voor maar € 17! De Parking Pas bestel je eenvoudig mee met je abonnement.

Neem nu een abonnement met 10% vroegboekkorting!

Je kunt nu wel heel voordelig HARDGAAN in Walibi Holland: t/m 5 april hebben we namelijk een speciale vroegboekkorting. Bestel nu, want je bespaart maar liefst 10% op alle Walibi passen!