Klassenuitje naar Walibi Holland

Voortgezet onderwijs & MBO

Na talloze overhoringen, proefwerken en toetsen is het tijd om al die inspanningen van je leerlingen te belonen, toch? De achtbanen van Walibi Holland!

In Walibi leren leerlingen zichzelf en elkaar beter kennen doordat ze hun grenzen verleggen. Dan blijkt het stilste meisje van de klas oorverdovend te kunnen gillen, verandert de stoerste jongen in een giechelkont en slaan de grappenmakers toch het liefst Goliath over. Geen achtbaanfreak? Ook aan hen is gedacht. Er is genoeg te beleven!

Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle. Zo leren de leerlingen zichzelf en elkaar ook nog eens supergoed kennen!

Voordelen klassenuitje Walibi Holland

  1. Gratis begeleiders bij een schoolreis;
  2. Gratis keycord voor begeleiders met handige informatie;
  3. Gratis educatiepakket;

Reserveer nu, gratis wijzigen of annuleren

Bij het organiseren van een schoolreis of klassenuitje komt veel kijken. Wij zitten daarom klaar om je op weg te helpen met entree en vervoer. Je hoeft ook niet alles in één keer te regelen. Je kan tot 10 werkdagen voor het bezoek je reservering kosteloos wijzigen of annuleren.

Schoolreistarief 2018

Schoolreistarief Voortgezet onderwijs € 19,50 p.p.
Regulier entree Walibi € 33,50 p.p.
   
Begeleider per 20 studenten Gratis
Extra begeleider € 19,50 p.p.
V.I.P. Backstage Tour € 4,95 p.p.

(Het schoolreistarief geldt vanaf 20 betalende leerlingen).

Menuvouchers

Koele drankjes, een vers kopje koffie, knapperige frites of een lekkere burger; dat kunnen we allemaal voor je regelen. Kies van tevoren alvast een van de menu’s voor jouw leerlingen en begeleiders en profiteer van een superscherpe prijs. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het leukste klassenuitje van Nederland!

Reserveer vrijblijvend je schoolreis of klassenuitje naar Walibi Holland. Wil je meer informatie? Bel dan naar 0321-32 99 99 of stuur een e-mail naar sales@walibiholland.nl.