Vraag & antwoord

Heb je een vraag over je bezoek aan Walibi Holland? Check dan onze FAQ. Hier vind je antwoord op de meestgestelde vragen.

Algemene FAQ

Waar koop ik mijn ticket voor Walibi Holland?

Je kunt tickets kopen via onze website. Klik in de navigatiebalk op 'tickets' voor de voordeligste tarieven. Tickets en abonnementen zijn ook verkrijgbaar aan de kassa's van Walibi Holland

Kan ik de ongebruikte tickets van 2018 ook gebruiken in 2019?

Nee, het is niet mogelijk om tickets van het vorige seizoen te gebruiken voor het huidige seizoen. Ze zijn ook niet inwisselbaar tegen contant geld.

Waar is de Halen & Brengen locatie?

Let op: de locatie voor halen & brengen is gewijzigd. Iemand afzetten of ophalen bij Walibi Holland? Rijd de hoofdparkeerplaats op via de halen & brengen rijstrook. Je ontvangt een parkeerticket waarmee je binnen een uur gratis kan uitrijden. Volg de instructies op de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Kan ik in de buurt van Walibi Holland overnachten?

Ja, in het naast Walibi Holland gelegen Walibi Village kun je overnachten in een van de comforthuisjes. Het vakantiepark heeft 2-, 4-, 7- en 8-persoons comforthuisjes. Klik in de navigatiebalk op 'overnachten' voor meer informatie en beschikbaarheid.

Zijn abonnementen geldig op Halloween Fright Nights data?

Ja, abonnementhouders hebben toegang tot Halloween Fright Nights data op vertoon van geldig abonnement.

FAQ online tickets

Op welke wijze kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt je bestelling betalen via iDeal, Creditcard (Mastercard, Visa en Paypall) of met je VVV Cadeaukaart. Met iDeal reken je af in de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl. Creditcard Met een creditcard van MasterCard of VISA betaal je via een beveiligde verbinding. Dit verzekert de veiligheid van gegevensoverdracht. Met je VVV Cadeaukaart gebruik je het tegoed van je VVV Cadeaukaart als betaalmiddel. Te weinig tegoed op je VVV Cadeaukaart? Geen probleem je betaald het verschil gewoon bij via iDeal of Creditcard. Reken je voor minder af dan het tegoed op je kaart dan blijft het restbedrag uiteraard op je VVV Cadeaukaart staan.

Wat als ik mijn ticket niet kan openen en of printen?

Controleer het volgende: Om de online tickets te kunnen openen en te printen heb je Adobe Reader nodig. Met het gratis programma "Adobe Reader" kun je PDF documenten openen en printen. Als je Google Chrome als browser gebruikt, probeer dan een andere internetbrowser , zoals Internet Explorer of Firefox. Lees je bevestiging per e-mail voor alle aanwijzingen. Controleer of de pop-up blocker is uitgeschakeld. Controleer of de printer is aangesloten, goed is verbonden, aanstaat en papier heeft. Controleer of de cartridges (zwart-wit en kleur) inkt hebben en goed werken. (Als je er niet zeker van bent of je inkt hebt, druk dan een testpagina af zoals een e-mail of foto.) Start eventueel de computer opnieuw op.

Wanneer is het ticket geldig?

De geldigheid van een ticket staat op het ticket vermeld.

Kan ik de tickets retourneren of geruild worden?

Nee, online tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Kan ik tickets die verlopen zijn ruilen of retoureren?

Nee, online tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

FAQ Walibi Village

Hoe laat kan ik de sleutel van mijn huisje(s) ophalen?

De sleutels zijn vanaf 16:00 uur op te halen bij de receptie van Walibi Village. Hiervoor mag u het park al in, om 11 uur kunt u de tickets ophalen bij de receptie. U kan uw grote spullen achterlaten bij de garderobe in de Lounge. Dit is op eigen risico en niet beveiligd/bewaakt. Op Walibi Holland zijn kluisjes aanwezig je kunt een bagagekluis huren bij de winkel Sunset Souvenirs. De kluisjes kosten € 4,- per dag. De afmeting van deze kluisjes zijn 56 cm diep, 32 cm breed en 34 cm hoog. Voor alle kluisjes wordt een borg van € 5,- voor de sleutel gevraagd, deze ontvang je retour na inlevering.

Hoe laat en waar kan ik de entreetickets voor Walibi Holland ophalen?

De tickets zijn vanaf elf uur op te halen bij de receptie van Walibi Village. U kan uw grote spullen achterlaten bij de garderobe in de Lounge. Dit is op eigen risico en niet beveiligd/bewaakt. Op Walibi Holland zijn kluisjes aanwezig je kunt een bagagekluis huren bij de winkel Sunset Souvenirs. De kluisjes kosten € 4,- per dag. De afmeting van deze kluisjes zijn 56 cm diep, 32 cm breed en 34 cm hoog. Voor alle kluisjes wordt een borg van € 5,- voor de sleutel gevraagd, deze ontvang je retour na inlevering.

Op welke dagen heb ik toegang tot Walibi Holland?

Op alle huurdagen. Dit geldt ook voor de aankomst- en vertrekdag. Let op: Walibi Holland is op een aantal doordeweekse dagen in april, mei, september en oktober gesloten.

Hoe laat moet ik uitchecken?

Het huisje dient voor 10:00 te worden verlaten.

Moet ik het huisje schoon achterlaten?

Wij verzoeken u vriendelijk om uw huisje bezemschoon achter te laten.