Skip to main content

Onze actie gaat hard! E-tickets voor € 22,50. Bestel snel op walibi.nl!

Menu
Tickets

Seminars, Workshops & Vergaderen

Waarom zou je van je seminar, workshop of vergadering geen speciale dag maken?

Het BizNiz Center van Walibi Holland is met zijn centrale ligging en unieke omgeving ideaal voor je zakelijke gelegenheden. De 4 moderne en multifunctionele zalen zijn geschikt voor trainingen, workshops, symposia en spectaculaire feestavonden. Voor live entertainment en ervaring op culinair gebied kun je bij ons terecht.

Waarom zou je van je seminar, workshop of vergadering geen speciale dag maken? In Walibi Holland weet je zeker dat jouw evenement een unieke ervaring wordt. Er zijn verschillende locaties en zalen waar goede av-middelen ter beschikking staan. Wij denken graag mee over de inrichting en verdere verzorging.

Er zijn bijvoorbeeld diverse lunch- en dinermogelijkheden. En wat dacht je ervan om tijdens een welverdiende onderbreking even het park in te gaan? Samen even heerlijk ontspannen in het park en uitrazen in de achtbaan. Voor meerdaagse evenementen is het ook mogelijk om te overnachten in Walibi Village.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van Walibi Holland? Volg ons dan op LinkedIN.

Boek nu online!

Wil je een offerte aanvragen of direct reserveren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wil je meer informatie of een medewerker spreken? Bel dan: +31 (0)321-329999. (optie 2)