Interview Tuwemy Maduro (Teamleider Rides)

“Dit is alweer mijn derde seizoen bij Walibi en het eerste seizoen teamleider, wat ik ontzettend leuk vind! Wat ik het leukste vind aan het werken bij Walibi is de sfeer, collega’s en het leeftijdsverschil onder collega’s. Het is gezellig, iedereen helpt elkaar en er hangt een hele open sfeer.


Halloween is altijd een super gave periode. De sfeer is geweldig, gasten op het park zijn bang maar gaan toch de uitdaging aan en kijken oplettend om zich heen. Het is leuk om ze te zien schrikken als er onverwachts een Scare Actor op ze af komt."

"De spooky sfeer die er hangt merk je als medewerker ook heel goed. Je krijgt echt wel veel mee van wat er op het park gebeurt. Vorig jaar stond ik bij een van de spookhuizen, Haunted Holidays, om tickets te scannen. Het is grappig om te zien dat gasten zich echt afvragen of ze jou wel kunnen vertrouwen en er ineens een Scare Actor achter ze staat om ze te laten schrikken. Je kunt dus best wel meespelen met wat er om je heen gebeurt.


Als iemand het spannend zou vinden om tijdens Halloween te werken, zou ik zeggen: ga de uitdaging aan! Als je wat verlegen of onzeker bent, kan het juist helpen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Gasten schrikken bij de Scare Actors, maar kalmeren bij jou en als jij ze goed helpt krijgen ze bij jou weer de energie om verder het park op te gaan!"

"Maakt mijn ervaring jou ook enthousiast om tijdens Halloween bij Walibi te werken? Reageer dan snel op de vacature en wie weet zien we elkaar snel!"

Kom jij bij onze Halloween crew?