Werken bij Walibi: de leukste vacatures bij Walibi Holland

Bij Walibi Holland werken is fantastisch. Je zorgt er namelijk samen met je collega’s voor dat onze gasten een te gekke dag beleven in ons park! HARDGAAN staat voorop, en jij mag daar je steentje aan bijdragen! We zijn niet alleen op zoek naar personeel voor op ons hoofdkantoor, maar hebben ook ieder seizoen weer vele honderden medewerkers nodig op het park zelf. En dat zijn zéér afwisselende functies: zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij de Guest Service, bij de achtbanen, in de shops of in een uitdagende horeca-functie. Welke baan heeft jouw voorkeur?

De leukste horeca vacatures van Flevoland!

Je kunt ervoor kiezen om iedere dag bij hetzelfde restaurant gaan werken, maar bij Walibi Holland hebben wij de meeste, leukste én meest veelzijdige horeca-vacatures van Flevoland! Waarom?

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als teamleider Food & Beverage, waarbij je verantwoordelijk bent voor de aansturing van het team, maar ook meewerkt. Of wil je er liever voor zorgen dat onze gasten snel van een heerlijke snack, maaltijd of drankje kunnen genieten? Kom dan onze Horeca & Shops Crew of Horeca & Events Crew versterken! Je enthousiasmeert onze gasten, maakt en verkoopt eten en drinken en verzorgt de bijkomende kassawerkzaamheden. Het grote voordeel is dat je bij diverse restaurants, kiosken en shops wordt ingezet. Je zult je dus niet snel gaan vervelen!

Voor komend seizoen zijn wij nog op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers, dus solliciteer snel op een van de horeca-vacatures bij Walibi Holland!

Werken op een vakantiepark

Wist je dat je bij Walibi ook kunt blijven slapen? Naast het park ligt namelijk Walibi Village, met chille vakantiehuisjes een prima plek om extra lang te genieten van Walibi. Tijdens het seizoen hebben we nog enthousiast personeel nodig dat ervoor zorgt dat onze gasten gastvrij ontvangen worden, het park er netjes bij ligt en de huisjes tiptop in orde zijn. Altijd al willen werken op een vakantiepark? Bekijk onze Village-vacatures en solliciteer direct op een van de vele toffe seizoensfuncties!

Zoek je een toffe stageplek bij Walibi Holland?

Wil je stagelopen bij Walibi? We hebben diverse mbo- en hbo-stages waarbij we jou heel veel kunnen leren! Wat denk je bijvoorbeeld van de mbo-stage Receptie Walibi Village of de hbo-stages Retail & Horeca en Retail & Category?

Gratis personeelsvervoer naar het park

De ligging van Walibi Holland, bij Biddinghuizen in Flevoland, is niet voor iedereen goed bereikbaar. Wil je bij Walibi werken, maar is het lastig om bij het park te komen? Daar hebben we een oplossing voor bedacht. Voor seizoenspersoneel bieden we gratis vervoer vanuit Zwolle, Kampen, Dronten, Biddinghuizen, Almere, Lelystad, Amersfoort en Harderwijk. Zo hoef je je om de reis geen zorgen meer te maken!

Kom werken op het hoofdkantoor

Ook op het hoofdkantoor van Walibi Holland zoeken we nog enthousiaste medewerkers. Vind je het tof om mee te bouwen aan het merk Walibi? Neem dan eens een kijkje bij de jaarrond-vacatures, want we hebben functies voor op de afdelingen Marketing, Backoffice, Financiën en Persvoorlichting. Zit er iets tofs voor je bij?

Wil jij werken bij Walibi?

Enthousiast geworden en wil je snel aan de slag? Solliciteer dan op een van de vele vacatures bij Walibi. Check de Vacature-pagina voor alle Walibi Holland vacatures en zie welke voordelen we jou nog meer bieden!