Skip to main content
Menu
Tickets

Tot de volgende Bright Nights!

De eerste editie van Bright Nights was een groot succes! Zien we jou tijdens de editie van 2023/2024? Later dit jaar verschijnt er op deze pagina meer informatie over de aankomende editie, hou hem dus in de gaten!

Bright Nights - Rides & Lights

Nieuw deze kerstvakantie

Beleef Bright Nights in Walibi Holland tijdens de kerstvakantie! Geniet van een Walibi kerstsfeer en maak onvergetelijke herinneringen samen met je familie door de verlichte attracties, bijzonder entertainment en winterse lekkernijen. Zodra het gaat schemeren begint het park te shinen met duizenden lichtjes en zetten we de attracties letterlijk in de spotlights. Maak een avontuurlijke rit in een achtbaan met vette lichtshow, stap samen in een versierde oldtimer en ervaar de kerstshow van Merlin's Magic Castle.
Check hier welke attracties er geopend zijn. Sla je de attracties liever over? Ook met beide benen op de grond kijk jij je ogen uit. Ontdek wat er nog meer te beleven is op deze pagina en koop je tickets voor het voordeligste tarief.

Wat is Bright Nights?

Tijdens Bright Nights is het park verlicht met prachtige verlichting en beleef je de rides zoals nooit te voren. Een groot deel van de attracties is geopend, je kan genieten van te gekke lichtshows, meedoen met leuke activiteiten en genieten van winterse lekkernijen.

Bright Nights - Rides & Lights

Rides with Lights

Tijdens Bright Nights staan onze rides letterlijk in de spotlights! Lichtshow, nieuwe beats of effecten... we laten je hart sneller kloppen op een andere manier.  Blijf je liever met beide benen op de grond? Ook dan kun je genieten van de lichtshow!

Rides with Lights
Condor
Condor - Rides with Lights
Rides with Lights
Untamed
Untamed - Rides with Lights
Rides with Lights
Speed of Sound
Speed of Sound - Rides with Lights

Wat is er verder te doen tijdens Bright Nights?

Activiteiten tijdens Bright Nights

In de rest van het park geniet je van van toffe shows, bijzonder entertainment en winterse activiteiten. Vier een feestje bij Main Stage met onze gastheer Walibi, versier een kerstboom binnen 30 seconden of ga lasergamen in Santa's Workshop!

Main Street - Bright Nights
Bright Nights - Overzicht

Blijven slapen tijdens Bright Nights

Duik je na een winterse avond Bright Nights direct je warme bed in? Of ga je liever nog voor een warme chocolademelk (of glühwein) bij de kachel in je vakantiehuisje? Het kan allemaal, want tijdens Bright Nights is Walibi Village gewoon geopend. Dus boek nu je huisje en zit er warmpjes bij na jouw bezoek aan Bright Nights! Elk verblijf is inclusief 1 dag gratis toegang tot Bright Nights.

Walibi Village Winter

Veelgestelde vragen

Zoek je meer informatie over Bright Nights? Lees dan de FAQ om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Main Stage - Bright Nights