Skip to main content

Let op: wegwerkzaamheden in de omgeving van Walibi

Menu
Tickets
Samen met je familie naar Walibi Holland.

Walibi Holland 2024 koop tickets

Voor wie is Walibi Holland?

Een fantastische dag
voor gezinnen en families

Walibi is het perfecte dagje uit voor families. Attracties voor alle leeftijden én plekken waar je kunt relaxen!

Spectaculaire attracties
voor jou en je vrienden

Hou jij van spectaculaire attracties? Beleef dan samen met je vrienden een onvergetelijke dag in Walibi Holland, het tofste pretpark van Nederland!

Vriendinnen in UNTAMED
voor de echte Halloween-freaks

Halloween Fright Nights mag er voor de echte Walibi en Halloween-fan niet ontbreken! Ga de gruwelijkste nacht tegemoet in oktober tijdens Halloween Fright Nights. 

Voor stoere monsters tot 12 jaar

Halloween Spooky Days; dé Halloweenbeleving voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Walibi Holland - Halloween Spooky Days 2021

Langer HARDGAAN? Blijf overnachten!

Wil je niet naar huis rijden na een dag HARDGAAN? In Walibi Village kun je blijven slapen in een van onze comfortabele vakantiehuisjes. Hard chillen noemen wij dat. Bovendien zit één dag toegang tot Walibi Holland bij de prijs inbegrepen!

Check beschikbaarheid
Adres

Walibi Holland

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

Met de auto

Walibi Holland ligt bij Biddinghuizen. Door deze centrale ligging in Flevoland is het attractiepark gemakkelijk bereikbaar met de auto. 

Met het ov

Walibi Holland is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Harderwijk met buslijn 247 (Walibi Express). Klik hier voor de actuele dienstregeling.

Route & Parkeren

Verleg je grenzen in Walibi Holland!

Een perfect dagje uit voor het hele gezin

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.

Maak met het hele gezin eens een ritje in Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Voor de echte sensatiezoekers hebben we 11 attracties waarin je te maken krijgt met angstaanjagende hoogtes en heftige drops! Hoe oud of jong je ook bent, of met wie je ook naar het park komt, in ons attractiepark in Biddinghuizen (Flevoland) creëer je herinneringen voor het leven!

El Rio Grande
Vrienden in Goliath