Skip to main content
Menu
Tickets

Je hebt vast al iets gehoord; er zijn in de laatste persconferentie van 13 april 2021 versoepelingen voor attractieparken aangekondigd. Dit dus ook voor Walibi Holland! We streven ernaar om 11 mei 2021 open te gaan. Dit is echter onder voorbehoud van de huidige omstandigheden én afwachtend op de definitieve beslissing van het kabinet op 3 mei 2021. 

Voor iedereen die al een ticket of abonnement heeft aangeschaft voor aankomend seizoen, kan na bekendmaking van een nieuwe openingsdatum een dag van bezoek reserveren. Je krijgt automatisch bericht wanneer het mogelijk is om de ticket(s) te verzilveren. 

Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten voor de laatste updates. Vul je gegevens hier in als je als eerste op de hoogte gebracht wilt worden wanneer je een dagje HARDGAAN in Walibi Holland kan reserveren. Heb jij vragen? Kijk dan op de pagina maatregelen COVID-19 of kijk bij de FAQ voor veelgestelde vragen. 

Hopelijk kunnen we dan zo snel mogelijk weer samen veilig HARDGAAN!

Voor wie is Walibi Holland?

Spectaculaire attracties
voor jou en je vrienden

Hou jij van spectaculaire attracties? Beleef dan samen met je vrienden een onvergetelijke dag in Walibi Holland, het tofste pretpark van Nederland!

Vriendinnen in UNTAMED
Een fantastische dag
voor gezinnen en families

Walibi is het perfecte dagje uit voor iedereen vanaf 6 jaar. Spannende attracties voor alle leeftijden én vele plekken waar je kunt relaxen!

drako met moeder en kind

Langer HARDGAAN? Blijf overnachten!

Wil je niet naar huis rijden na een dag HARDGAAN? In Walibi Village kun je blijven slapen in een van onze comfortabele vakantiehuisjes. Hard chillen noemen wij dat. Bovendien zit één dag toegang tot Walibi Holland bij de prijs inbegrepen!

Check beschikbaarheid
Route & adres
Adres

Walibi Holland

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

Met de auto

Walibi Holland ligt bij Biddinghuizen. Door deze centrale ligging in Flevoland is het attractiepark gemakkelijk bereikbaar met de auto. 

Met het ov

Walibi Holland is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Harderwijk met buslijn 247 (Walibi Express). Klik hier voor de actuele dienstregeling.

Route & Parkeren

Verleg je grenzen in Walibi Holland!

Voor ieder wat thrills

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.

Voor de echte sensatiezoekers hebben we 11 attracties waarin je te maken krijgt met angstaanjagende hoogtes en heftige drops! Liever niet over de kop? Maak met het hele gezin eens een ritje in Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Hoe oud je ook bent of met wie je ook naar het park komt, in ons attractiepark in Biddinghuizen (Flevoland) creëer je herinneringen voor het leven!

Vrienden in Goliath
Kinderen in Splash Battle