Skip to main content

Walibi Holland stelt opening van het park uit tot een nader te bepalen datum. Houd onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Menu
Tickets

Walibi Holland is HARDGAAN!

Update coronavirus

Vanwege de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft getroffen ter bestrijding van het coronavirus, zal Walibi Holland tot nader order gesloten zijn. Wil je weten wat dit voor gevolgen heeft voor jouw reeds gekochte tickets of gedane reservering? Lees de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop in deze FAQ.

Voor wie is Walibi Holland?

Spectaculaire attracties
voor jou en je vrienden

Hou jij van spectaculaire attracties en de heftigste thrill rides? Beleef dan samen met je vrienden een onvergetelijke dag in Walibi Holland, het tofste pretpark van Nederland!

Vriendinnen in UNTAMED
Een fantastische dag
voor gezinnen en families

Walibi is de perfecte dag uit voor iedereen vanaf 6 jaar. Spannende attracties voor alle leeftijden én vele plekken waar je kunt relaxen!

drako met moeder en kind

Langer HARDGAAN? Blijf overnachten!

Wil je niet naar huis rijden na een dag HARDGAAN? In Walibi Village kun je blijven slapen in een van onze comfortabele vakantiehuisjes. Hard chillen noemen wij dat. Bovendien heb je op alle boekingsdagen toegang tot Walibi Holland!

Check beschikbaarheid
Route & adres
Adres

Walibi Holland

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

Met de auto

Walibi Holland ligt bij Biddinghuizen. Door deze centrale ligging in Flevoland is het attractiepark gemakkelijk bereikbaar met de auto. 

Met het ov

Kom je met het openbaar vervoer naar Walibi Holland? Met een NS treinticket kun je heel voordelig naar het park reizen!

Route & Parkeren

Verleg je grenzen in Walibi Holland!

Voor ieder wat thrills

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark. Een dagje Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen! Het park staat namelijk boordevol spectaculaire rides die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.

Voor de echte sensatiezoekers hebben we 11 attracties waarin je te maken krijgt met angstaanjagende hoogtes en heftige drops! Liever niet over de kop? Maak met het hele gezin eens een ritje in Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Hoe oud je ook bent, in ons attractiepark in Biddinghuizen creëer je herinneringen voor het leven!

Vrienden in Goliath
Kinderen in Splash Battle