Skip to main content
Menu
Tickets

Update COVID-19

In goed overleg met de veiligheidsregio's heeft Walibi op 25 mei 2020 Walibi haar poorten weer geopend. Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze gasten, hebben we diverse maatregelen genomen op en om het park. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om je dag van bezoek te reserveren, ook als je bijvoorbeeld al een 'ticket zonder datum' in je bezit hebt.

 

Bekijk de pagina Maatregelen COVID-19 voor meer informatie of check de FAQ voor veelgestelde vragen over tickets, abonnementen, de virtuele wachtrij en meer.

Reserveer je bezoek

 

 

Halloween 2020

VIP Edition
Halloween Fright Nights

Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Dit jaar ben jij de VIP. Een Very Important Prey... Je bent nergens veilig!

Key visual Halloween Fright Nights
Voor monsters tot 12 jaar
Halloween Spooky Days

Daysee is terug en gaat ze op zoek naar nieuwe spooky monsters. Voor deze spannende zoektocht heeft ze jouw hulp nodig! Durf jij mee op jacht te gaan?

Halloween Spooky Days

Voor wie is Walibi Holland?

Spectaculaire attracties
voor jou en je vrienden

Hou jij van spectaculaire attracties en de heftigste thrill rides? Beleef dan samen met je vrienden een onvergetelijke dag in Walibi Holland, het tofste pretpark van Nederland!

Vriendinnen in UNTAMED
Een fantastische dag
voor gezinnen en families

Walibi is het perfecte dagje uit voor iedereen vanaf 6 jaar. Spannende attracties voor alle leeftijden én vele plekken waar je kunt relaxen!

drako met moeder en kind

Langer HARDGAAN? Blijf overnachten!

Wil je niet naar huis rijden na een dag HARDGAAN? In Walibi Village kun je blijven slapen in een van onze comfortabele vakantiehuisjes. Hard chillen noemen wij dat. Bovendien zit één dag toegang tot Walibi Holland bij de prijs inbegrepen!

Check beschikbaarheid
Route & adres
Adres

Walibi Holland

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

Met de auto

Walibi Holland ligt bij Biddinghuizen. Door deze centrale ligging in Flevoland is het attractiepark gemakkelijk bereikbaar met de auto. 

Met het ov

Walibi Holland is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Harderwijk met buslijn 247 (Walibi Express). Klik hier voor de actuele dienstregeling.

Route & Parkeren

Verleg je grenzen in Walibi Holland!

Voor ieder wat thrills

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.

Voor de echte sensatiezoekers hebben we 11 attracties waarin je te maken krijgt met angstaanjagende hoogtes en heftige drops! Liever niet over de kop? Maak met het hele gezin eens een ritje in Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Hoe oud je ook bent of met wie je ook naar het park komt, in ons attractiepark in Biddinghuizen (Flevoland) creëer je herinneringen voor het leven!

Vrienden in Goliath
Kinderen in Splash Battle