Skip to main content

Vanwege de verlenging van de landelijke lockdown is het helaas nog niet mogelijk een reservering te plaatsen voor een dagje Walibi. Meer info.

Menu
Tickets

Update COVID-19

Om een veilig dagje uit voor onze gasten te garanderen, hebben wij diverse maatregelen genomen in en om het park. Zo is het verplicht om uw dag/tijdslot te reserveren en zijn groepen groter dan 4 personen niet toegestaan, tenzij het één huishouden betreft.

Kijk op de pagina Maatregelen COVID-19 voor meer informatie of kijk bij de FAQ voor veelgestelde vragen. 

 

 

 

 

Boek je bezoek

Vanwege de landelijke lockdown is het helaas nog niet mogelijk een reservering te plaatsen voor een dagje Walibi Holland. Wel kan je alvast een ticket zonder datum kopen, zodat je alleen nog maar je dag hoeft te reserveren zodra het weer kan! Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van wanneer je je dag Walibi Holland kan reserveren? Laat hier je gegevens achter.

Onze abonnementhouders ontvangen automatisch een e-mail op het e-mailadres van de hoofdboeker. 

Voor wie is Walibi Holland?

Spectaculaire attracties
voor jou en je vrienden

Hou jij van spectaculaire attracties? Beleef dan samen met je vrienden een onvergetelijke dag in Walibi Holland, het tofste pretpark van Nederland!

Vriendinnen in UNTAMED
Een fantastische dag
voor gezinnen en families

Walibi is het perfecte dagje uit voor iedereen vanaf 6 jaar. Spannende attracties voor alle leeftijden én vele plekken waar je kunt relaxen!

drako met moeder en kind

Langer HARDGAAN? Blijf overnachten!

Wil je niet naar huis rijden na een dag HARDGAAN? In Walibi Village kun je blijven slapen in een van onze comfortabele vakantiehuisjes. Hard chillen noemen wij dat. Bovendien zit één dag toegang tot Walibi Holland bij de prijs inbegrepen!

Check beschikbaarheid
Route & adres
Adres

Walibi Holland

Spijkweg 30

8256 RJ Biddinghuizen

Met de auto

Walibi Holland ligt bij Biddinghuizen. Door deze centrale ligging in Flevoland is het attractiepark gemakkelijk bereikbaar met de auto. 

Met het ov

Walibi Holland is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Harderwijk met buslijn 247 (Walibi Express). Klik hier voor de actuele dienstregeling.

Route & Parkeren

Verleg je grenzen in Walibi Holland!

Voor ieder wat thrills

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.

Voor de echte sensatiezoekers hebben we 11 attracties waarin je te maken krijgt met angstaanjagende hoogtes en heftige drops! Liever niet over de kop? Maak met het hele gezin eens een ritje in Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Hoe oud je ook bent of met wie je ook naar het park komt, in ons attractiepark in Biddinghuizen (Flevoland) creëer je herinneringen voor het leven!

Vrienden in Goliath
Kinderen in Splash Battle