Skip to main content
Menu
Tickets
Reserveer tickets

Reserveer tickets

met je abonnement

Als abonnementhouder zal ook Halloween Spooky Days er anders uitzien dan normaal. Vanwege de COVID-19-maatregelen werken we met een maximale dagcapaciteit. De enige manier om dit in goede banen te leiden, is door van iedereen te weten wanneer ze naar het park komen.

Wat verandert er voor jou?

Waar je normaal gesproken met je abonnement op iedere willekeurige dag naar het park kon komen, zal dat dit seizoen niet gaan. Je zult voor iedere dag dat je wilt komen een ticket moeten bestellen via een speciale webshop. Dit kost je uiteraard niets - je hebt al een abonnement - maar stelt ons in staat om de dagcapaciteit te bewaken. 

Hoe bestel je je dagticket?

  1. Klik op de button en vul je abonnementsnummer in.
  2. Selecteer de dag waarop je naar Halloween Spooky Days wilt komen.
  3. Rond de 'bestelling' af, je ontvangt je ticket per e-mail.

Voorwaarden

  • Met je abonnementsnummer kun je één keer per dag één ticket bestellen.
  • Kun je een dag niet selecteren, dan is de maximale dagcapaciteit bereikt. Je kunt dan helaas niet naar Halloween Spooky Days.
  • Kom je naar het park? Neem je ticket, je abonnement EN je coronatoegangsbewijs mee. Deze moet je kunnen tonen bij de kassa.

Testen voor Toegang 

Dit jaar krijg je toegang tot Halloween Spooky Days middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat we vragen naar een coronatoegangsbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je weer veilig Halloween Spooky Days kan ervaren. De corona-maatregelen kunnen in aanloop naar Halloween Fright Nights i.o.m. de overheid worden aangepast. Met het kopen van een ticket ga jij akkoord met deze voorwaarden. Bekijk hier alle corona-maatregelen of klik op de button voor veelgestelde vragen. 

Reserveer je bezoek

.