Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween Fright Nights

Dit jaar ben jij de VIP!

Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Beleef 20 jaar Halloween Fright Nights tijdens deze exclusieve editie. Dit jaar ben jij de VIP. Een Very Important Prey, zoals Eddie het liefkozend noemt. Jij krijgt alle aandacht, maar of je daar nu zo blij mee moet zijn?

Wat maakt Halloween dit jaar zo bijzonder?

Baan je een weg door het park. Onverwachte scares, een unieke 1-op-1-ervaring in Psychoshock: Outbreak, de geheel nieuwe walkthrough Wicked Woods, bizarre plottwists in Campsite of Carnage en nog veel meer... Eddie en zijn freaks maken je met hoogst persoonlijke zorg DOODSBANG! Je bent nergens veilig, het park is één grote scare zone... Zelfs een aantal attracties zijn geheel in Halloween-stijl. Bereid je voor op een once in a lifetime experience. Letterlijk.

Wanneer en hoe laat?

Halloween Fright Nights vindt dit jaar plaats op de volgende dagen: 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 22, 23, 24, 25, 30 en 31 oktober en 1 november 2020. 9 oktober is de exclusieve voorpremière, lees hier meer info.

 

Het park is op alle dagen (m.u.v. 9 en 30 oktober) open vanaf 10.00 uur. Halloween Fright Nights start om 18.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Op 9 en 30 oktober opent het park om 17.00 uur in plaats van 10.00 uur.

Koop nu je tickets!

Denk jij dat je Halloween Fright Nights aandurft? Koop dan nu je tickets en bereid jezelf voor op een gruwelijk exclusief evenement!

 

Vergeet ook niet je vrienden mee te vragen, dat vergroot je kans om het te overleven. Misschien...

Koop je tickets

Info COVID-19

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze gasten, hebben we diverse maatregelen genomen op en om het park. Het is bijvoorbeeld verplicht om je dag/tijdslot te reserveren.

Bekijk de pagina maatregelen COVID-19 voor meer informatie of check de FAQ voor veelgestelde vragen over tickets, abonnementen, de virtuele wachtrij en meer.

Koop nu je tickets!

Info COVID-19

Reserveer je bezoek

Nieuw: walkthrough 'Wicked Woods'

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?

 

Let op: je Halloween Fright Nights-ticket geeft geen toegang tot Wicked Woods. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen.

Dinner Experience

The VIP Edition

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om 'romantisch' te dineren in Jefferson Manor? Of in één van die 'gezellige' caravans in Firepit? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor geesten of ronkende kettingzagen tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience... 

Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 1,5 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

Let op: wees er snel bij, want de capaciteit is zeer beperkt. Een tafel in Jefferson Manor is voor 2 personen, een tafel in Firepit voor 4 personen.

Eddie's VIP Encounter

Durf jij het aan om Eddie in zijn evil lair te ontmoeten? Stap binnen in The Villa en beleef het huis op een unieke manier! Bereid je voor op een zeer exclusieve meet & greet met de 'Master of Horror' Eddie de Clown...

Let op: de capaciteit van Eddie's VIP Encounter is zeer beperkt. Wacht daarom niet te lang en bestel nu je tickets.

Campsite of Carnage

De rednecks van Campsite of Carnage zijn niet meer alleen. Door een UFO-crash staat de wereld van dit tuig volledig op z'n kop. De kettingzagen ronken, klaar voor een bloederige strijd… maar wie is nu de jager en wie de prooi?

 

Let op: je Halloween Fright Nights-ticket geeft geen toegang tot Campsite of Carnage. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen.

Psychoshock: Outbreak

De krankzinnige en losgeslagen patiënten uit Psychoshock hebben het angstinstituut overgenomen. Voor deze psychopaten ben je een gemakkelijke prooi. Gewapend met een zaklamp sta je er helemaal alleen voor…

 

Let op: je Halloween Fright Nights-ticket geeft geen toegang tot Psychoschock: Outbreak. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen.