Skip to main content
Menu
Tickets

Coronatoegangsbewijs verplicht tijdens Halloween

Na de laatste persconferentie werd duidelijk dat het coronatoegangsbewijs niet verplicht is voor doorstroomlocaties. Op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid heeft Walibi na afstemming met de Gemeente Dronten dus vervolgens besloten dat een coronatoegangsbewijs tijdens Halloween in Walibi Holland niet aan gasten gevraagd zal worden. De Gemeente heeft deze beslissing afgelopen vrijdag teruggedraaid. De Gemeente is van mening dat een aantal locaties in het park niet kan worden gekenmerkt als doorstroomlocatie. Met als gevolg dat een coronatoegangsbewijs wél noodzakelijk is om toegang te krijgen tot het park. Dit betekent dat wij onze gasten moeten vragen om een coronatoegangsbewijs te tonen bij bezoek aan Walibi Holland tijdens de gehele maand oktober. Je moet dus voor zowel Halloween Fright Nights als Halloween Spooky Days een geldig coronatoegangsbewijs hebben. Heb je vragen over Halloween Fright Nights 2021, het coronatoegansbewijs of iets anders? Bekijk dan de veelgestelde vragen hier. Wil je uitleg over het coronatoegangsbewijs? Klik dan op de onderstaande button.

Darkness takes over 

Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent beland in de chaos van het donker. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt 'weg' is? Daar kom je nog wel achter...  Geef je over aan de duisternis tijdens Halloween Fright Nights: Darkness takes over. 

Halloween Fright Nights is uitverkocht op de volgende dagen: 21, 22, 23, 24, 29, 30 en 31 oktober 2021.

 

Koop je tickets

Denk jij dat je Halloween Fright Nights aandurft? Koop dan nu je tickets en bereid jezelf voor op een gruwelijk exclusieve Halloween experience! Vergeet ook niet je vrienden mee te vragen, dat vergroot je kans om het te overleven. Misschien... 

Haunted House package

Perfect voor de onverschrokkene; Haunted House package geeft je 1x toegang via de reguliere wachtrij tot de drie Haunted Houses (Jefferson Manor, Psychoshock en The Villa) en  Walkthrough Campsite of Carnage. Koop je Haunted House package hier

R.I.P. Pass

Geen zin om te wachten? Met de R.I.P. Pass heb je 1x toegang tot drie Haunted Houses (Jefferson Manor, Psychoshock en The Villa) en Walkthrough Campsite of Carnage via de R.I.P. ingang. Je hoeft dus niet te wachten in de reguliere wachtrij. Koop je R.I.P. Pass hier

image

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken? 

Wrong Turn: into Darkness

Al het kwaad van de wereld heeft een oorsprong, een oude wereldreiziger zegt de oorsprong te kennen en neemt je mee op zijn kar. Hij wilt je die oorsprong laten zien. Stap aan boord en rij de duisternis in. Dit is misschien wel de (laatste) rit van je leven.

The Final Hideout

Het einde der tijden is aangebroken, de apocalypse is onafwendbaar en je hebt al je survival skills nodig. Overleef jij deze walk of death langs bloeddorstige zombies? Go for it!

Dinner Experience

The most horrible dinner ever!

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om 'romantisch' te dineren in een bloederig ziekenhuis? Of in één van die 'gezellige' caravans in Campsite of Carnage? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor freaky doktoren of ronkende kettingzagen tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience...  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee). 

Halloween Fright Nights - Dinner Experience - Campsite of Carnage
Halloween Fright Nights - Dinner Experience - The Clinic

Blijf overnachten!

De exclusieve overnachtingen voor Walibi Village: After Dark zijn uitverkocht! Maar er is nog beschikbaarheid voor de veilige huisjes van Walibi Village. Boek snel voor je veilige overnachting zonder nachtmerries!

 

 

Huiveringwekkende Haunted Houses

Bestreed huiveringwekkende Haunted Houses tijdens Halloween Fright Nights. Blijf op je hoede want in elke hoek sluimert gevaar. Komt die koude rilling door pure angst of is het de ijzige adem van iemand achter je...

HAUNTED HOUSES
Wrede Walkthroughs

Ben je een echte dare devil en durf jij een van deze heftige Walkthroughs aan? Of ben je te bang...

 

WALKTHROUGHS
Extreme Experiences

Zelfs de meest ervaren Halloween Fright Nights-fan zal wit wegtrekken bij het ervaren van deze extreme Experiences. Wees gewaarschuwd...

 

EXPERIENCES
Hier niet klikken

Veelgestelde vragen, maatregelen en coronatoegangsbewijs

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze gasten, hebben we diverse maatregelen genomen op en om het park. Zo kan je alle maatregelen hier terugvinden. 

Coronatoegangsbewijs

Dit jaar krijg je toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat we vragen naar een coronatoegangsbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je weer veilig Halloween Fright Nights kan ervaren. Mocht je vragen hebben over je coronatoegangsbewijs, kan je hier een snelle check vinden. De corona-maatregelen kunnen in aanloop naar Halloween Fright Nights i.o.m. de overheid worden aangepast. Met het kopen van een ticket ga jij akkoord met deze voorwaarden. Bekijk hier alle corona-maatregelen of klik op de button voor veelgestelde vragen. 

 

FAQ