Skip to main content
Menu
Tickets

WERKEN MET HALLOWEEN

Altijd al een angstaanjagende monster of een bloeddorstige zombie willen zijn? Of juist ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt? Bekijk dan hier alle vacatures voor Halloween Fright Nights/Halloween Spooky Days!

Werken tijdens Halloween Fright Nights

Dit was Halloween Fright Nights 2022

Halloween Fright Nights 2022 was gruwelijk!  Bekijk hieronder de bloedstollende aftermovie voor de herinneringen of om te zien wat je gemist hebt. Ben jij er volgend jaar weer bij of wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van Halloween Fright Nights 2023? Schrijf je dan in via de onderstaande button. 

The gates are open

Al het duister en kwaad heeft zich in de krochten van Walibi Holland verzameld. De sleutel naar donkere tijden is in handen van Eddie en hij opent de poorten naar onheil. De losgelaten freaks zijn bloeddorstiger dan ooit en beginnen aan de jacht naar nieuwe slachtoffers. The gates are open! Denk jij dat je nog veilig bent… of zijn je laatste minuten geteld? Betreed de poorten van Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights op 8, 9, 15, 16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober 2022.

Koop tickets voor extra's

Heb jij al tickets voor Haunted Houses, Experiences of Walkthroughs? Koop ze nu online en bereid jezelf voor op een gruwelijk exclusieve Halloween experience! Neem je vrienden mee, dat vergroot je kans om het te overleven. Misschien... 

Halloween Fright Nights - The gates are open

Haunted House package

Perfect voor de onverschrokkene; Haunted House package geeft je 1x toegang via de reguliere wachtrij tot de drie Haunted Houses (Jefferson Manor, Psychoshock en The Villa) en Walkthrough Camp of Curiosities. Koop je Haunted House package hier.

R.I.P. Pass

Geen zin om te wachten? Met de R.I.P. Pass heb je 1x toegang tot drie Haunted Houses (Jefferson Manor, Psychoshock en The Villa) en Walkthrough Camp of Curiosities via de R.I.P. ingang. Je hoeft dus niet te wachten in de reguliere wachtrij. Koop je R.I.P. Pass hier

Slaughterhouse

HELP WANTED! In Slaughterhouse zijn we op zoek naar bereidwillige collega’s om het team van butchers te versterken. Als je sollicitatie goed verloopt, kan je meteen beginnen. De messen zijn geslepen, dus trek je werkkleding aan. De bloedspetters vliegen je namelijk om de oren… nice to meat you!!

Slaughterhouse - Nice to meat you

Camp of Curiosities

De smerige geur van zaagsel en olifantenpoep dringt je neusgaten binnen. Op de achtergrond hoor je hysterische circusmuziek en de vrouw met de baard staart je indringend aan. Probeer de messen van de messenwerper te ontwijken als jij door het verlaten Camp of Curiosities dwaalt…

Camp of Curiosities

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken? 

Dinner Experience - Camp of Curiosities

The most horrible dinner ever!

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om 'romantisch' te dineren in één van de freak caravans van Camp of Curiosities?  Dan is dit je kans! Verslik je niet, want de freaks van Eddie lusten je rauw. We dagen je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke en exclusieve Dinner Experience...  Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes en 75 minuten onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

Dinner Experience tijdens Halloween Fright Nights

Walibi Village: After Dark

UITVERKOCHT

Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust… die ga je voorlopig nog niet krijgen. De gitzwarte duisternis is dichterbij dan je denkt, sterker nog. je zit er midden in. Weet jij Darkness te overwinnen of word jij een van zijn volgelingen? Boek nu een van de After Dark huisjes en bereid jezelf voor op een gruwelijke exclusieve overnachting. Boeken is op eigen risico!

WALIBI VILLAGE: AFTER DARK IS UITVERKOCHT

Angstaanjagende Haunted Houses

Betreed huiveringwekkende Haunted Houses tijdens Halloween Fright Nights. Blijf op je hoede want in elke hoek sluimert gevaar. Komt die koude rilling door pure angst of is het de ijzige adem van iemand achter je...

HAUNTED HOUSES
Halloween Fright Nights - Haunted Houses - Psychoshock
Wrede Walkthroughs

Ben je een echte dare devil en durf jij een van deze heftige Walkthroughs aan? Of ben je te bang...

 

WALKTHROUGHS
Halloween Fright Nights - Walkthrouhgs - Wicked Woods
Extreme Experiences

Zelfs de meest ervaren Halloween Fright Nights-fan zal wit wegtrekken bij het ervaren van deze extreme Experiences. Wees gewaarschuwd...

 

EXPERIENCES
Halloween Fright Nights - Experiences - Below

Veelgestelde vragen

Zoek je meer informatie over Halloween Fright Nights? Lees dan de FAQ om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen

Reserveren met je abonnement

Heb je een Walibi abonnement of een abonnement Halloween Fright Nights plus? Dan is het noodzakelijk om je bezoek van tevoren te reserveren. Klik op onderstaande knop om te reserveren met je abonnement.