Ga naar de hoofdinhoud
Walibi Business

Walibi Zakelijk

Ontdek de ultieme mix van spanning en plezier voor bedrijven, families en klantendagen bij Walibi Holland! Adrenaline, teamwork en onvergetelijke herinneringen gegarandeerd!

Het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

Kom met je bedrijf een dag HARDGAAN in ons park en daarnaast genieten van onze horecamogelijkheden. Horeca in ons BizNiz Center, foodtrucks op jullie eigen plek in het park of het volledige park voor jullie bedrijf, alles is mogelijk!

Workshop in BizNiz

Workshops

workshop Wil je een leuke workshop organiseren als bedrijfsuitje of als teambuilding-activiteit, maar ben je op zoek naar een bijzondere en inspirerende locatie?
Ontdek dan de mogelijkheden van Walibi BizNiz Center en de multifunctionele zalen.

Teambuilding

Teambuilding

Geen ideeën voor jullie jaarlijkse uitje met het team? Maak je dan klaar voor een onvergetelijke dag in Walibi Holland: met de hele afdeling of het hele team HARDGAAN tijdens een dag vol sensatie, adrenaline en fun.

Feest

Personeelsfeest

Een personeelsfeest in Walibi betekent niet alleen voldoende locaties om gezamenlijk bij elkaar te komen voor een openingsspeech, maar biedt meer dan 30 spectaculaire attracties voor een te gekke dag HARDGAAN. 

Parkuitkoop

Parkuitkoop

Walibi volledig in het teken van jouw evenement! Je kunt Walibi afhuren voor het organiseren van een groots evenement. Hoe exclusief wil je het hebben? 

Zakelijke Events

Evenementen

Sluit jouw bedrijfsfeest aan op één van de reeds bestaande evenementen die Walibi Holland gedurende het jaar organiseert, of creëer je eigen unieke zakelijke evenement.

Zalen, zones en speciale ruimtes

We hebben verschillende locaties, binnen en buiten, die we speciaal voor jouw event kunnen inzetten en helemaal op jouw wensen kunnen afstemmen. 

Workshop in BizNiz

BIZNIZ CENTER

Het BizNiz Center van Walibi Holland is met zijn centrale ligging en unieke omgeving ideaal voor je privé of zakelijke gelegenheden.

Teambuilding

Village Lounge

Onze gezellige lounge met goed uitgeruste bar is een prettige ruimte om je team na een serie workshops of presentaties informeel te ontmoeten.

Feest

Park zones

Verspreid over het park zijn er verschillende zones die kunnen worden ingezet als ontmoetingsplaats, eetgelegenheid en uniek entertainment.

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.