Skip to main content
Menu
Tickets
Scholen

Scholen

Met de hele klas of school naar Walibi!

Voor scholen is Walibi Holland al jarenlang een zeer populaire locatie voor een schoolreis. Met de hele klas genieten van meer dan 30 spectaculaire attracties is voor veel scholen een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Wil jij meer informatie over een school- of klassenreis naar Walibi? Bekijk dan een van onderstaande pagina’s of neem contact met ons op! 

 

Het spannendste schoolreisje van Nederland 

Hebben jouw leerlingen zin om eens goed hard te gaan? Boek dan een schoolreisje naar Walibi Holland voor de dag van hun leven. Een dag Walibi staat in het teken van grenzen verleggen. Met maar liefst 11 thrilling attracties is er aan adrenaline geen gebrek! Liever niet over de kop? Ook die leerlingen beleven meer dan genoeg spectaculaire attracties. Onze 30+ attracties bieden ieder wat wils. 

 

Reserveer nu jullie klassenuitje 

Een klassenuitje naar Walibi Holland bezorgt iedereen een fantastische dag uit: jong en oud, groot en klein. Daarom is een uitje naar Walibi perfect voor alle leeftijden en alle klassen. Bovendien is Walibi Holland centraal gelegen; je vindt het pretpark in Flevoland, vlakbij Harderwijk. 

Enthousiast geworden over een schoolreis naar Walibi Holland? Vul onderaan de pagina vrijblijvend het formulier in voor meer informatie of maak direct een reservering. De reservering is pas definitief nadat wij je een bevestiging hebben gestuurd. 

Vraag je schoolreis aan

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.