Skip to main content
Menu
Tickets

Walibi Village

Overnachten in Walibi Holland!

Overnachten na een dag Walibi Holland? Dat kan! Pal naast Walibi ligt namelijk het vakantiepark Walibi Village. Na een spectaculaire dag vol adrenaline kun je heerlijk ontspannen in een van de 142 comfortabele bungalows. Je hoeft ’s avonds niet meer helemaal naar huis te rijden, maar kunt lekker blijven slapen in een 4-, 7- of 8-persoons vakantiehuisje. Of je boekt de 16-persoons villa met je hele familie of al je vrienden! Jouw verblijf in Walibi Village is altijd inclusief één dag toegang tot Walibi Holland.

Boek nu je overnachting!

Al vanaf € 59 per persoon per nacht

Geen zin om na een dag HARDGAAN naar huis te rijden? Boek nu heel voordelig een overnachting in Walibi Village. Verblijf in een van onze comfortabele 4-, 7- of 8-persoonshuisjes of boek Villa Walibi voor 16 personen: relaxter kun je niet bijkomen van een dag vol adrenaline!

De omgeving van Walibi

Huur je meerdere dagen een huisje in Walibi Village? Ga er dan eens op uit en ontdek de prachtige omgeving van het park. Het Veluwemeer ligt op steenworp afstand en het middeleeuwse vestingstadje Elburg geeft de omgeving een uniek karakter.

Lekker ontspannen tijdens je verblijf in Walibi Village

Na een sensationele dag in Walibi Holland overnachten in Walibi Village? Geniet van heerlijk eten, neem een duik in het zwembad of kom nog even relaxen in de lounge voordat je je comfortabele vakantiehuisje opzoekt.

Pizza afhalen in Walibi Village
Poolen in de lounge van Walibi Village

Maatregelen

Walibi Village streeft ernaar om een zo leuk mogelijk verblijf te garanderen maar ook zo veilig mogelijk voor onze bezoekers én medewerkers. Dit houdt in dat: 

  • Het momenteel niet mogelijk is om in de lounge te eten. Gasten die een reservering hebben gedaan voor Walibi Village inclusief ontbijtbuffet, hebben we een take-away ontbijtpakket klaargezet. Deze kan je uiterlijk een dag van tevoren reserveren.
  • Per reservering is er één dag toegang tot het attractiepark Walibi Holland inbegrepen. 
  • Het zwembad blijft seizoen 2021 gesloten.

Meer informatie

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze bezoekers, hebben we diverse maatregelen genomen op en om de twee parken. Bekijk de pagina maatregelen COVID-19 voor meer informatie. Heb je vragen over je reeds geboekte huisje? Lees de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop in deze FAQ.

FAQ

Reglement Walibi Village

Download en lees het reglement van vakantiepark Walibi Village.