Skip to main content
Menu
Tickets

Walibi Village

Overnachten in Walibi Holland!

Overnachten na een dag Walibi Holland? Dat kan! Pal naast ons attractiepark ligt namelijk Walibi Village. Na een dag vol adrenaline in Walibi Holland kun je in een van de 142 comfortabele bungalows heerlijk ontspannen. Je hoeft tenslotte ’s avonds niet meer helemaal naar huis te rijden, maar kunt lekker blijven slapen. Bovendien mag je de volgende dag wéér het park op. Ideaal voor families en vriendengroepen die zin hebben in meerdere dagen HARDGAAN in Walibi!

Lekker ontspannen tijdens je verblijf in Walibi Village

Na een sensationele dag in Walibi Holland overnachten in Walibi Village? Geniet van heerlijk eten, neem een duik in het zwembad of kom nog even relaxen in de lounge voordat je je comfortabele vakantiehuisje opzoekt.

Zwembad in Walibi Village
Pizza afhalen in Walibi Village
Poolen in de lounge van Walibi Village

Boek nu je overnachting!

Al vanaf €45 per persoon per nacht

Wil jij meerdere dagen HARDGAAN in Walibi Holland maar heb je geen zin om naar huis te rijden? Boek nu heel voordelig een overnachting in Walibi Village. Verblijf in een van onze comfortabele 4-, 7- of 8-persoonshuisjes of boek Villa Walibi voor 16 personen: relaxter kun je niet bijkomen van een dag vol adrenaline!

De omgeving van Walibi

Huur je meerdere dagen een huisje in Walibi Village? Ga er dan eens op uit en ontdek de prachtige omgeving van het park. Het Veluwemeer ligt op steenworp afstand en het middeleeuwse vestingstadje Elburg geeft de omgeving een uniek karakter.

Reglement Walibi Village

Download en lees het reglement van vakantiepark Walibi Village.