Skip to main content
Menu
Tickets

Pretpark met overnachting

Overnachten in Walibi Village!

TWEE GRATIS DAGEN WALIBI

Dit seizoen krijg je 1 extra dag Walibi Holland cadeau bij een verblijf van twee nachten of langer in Walibi Village. Blijf minimaal twee nachten slapen en ga twee dagen GRATIS naar het park! Boek nu je huisje en profiteer van deze actie.

Een gezin in Walibi Village - Attractieparken met overnachting

Overnachten na een dag Walibi Holland? Dat kan! Pal naast Walibi ligt namelijk het vakantiepark Walibi Village. Na een spectaculaire dag vol adrenaline kun je heerlijk ontspannen in een van de 142 comfortabele bungalows. Je hoeft ’s avonds niet meer helemaal naar huis te rijden, maar kunt lekker blijven slapen in een 4-, 7- of 8-persoons vakantiehuisje. Of je boekt de 16-persoons villa met je hele familie of al je vrienden! Jouw verblijf in Walibi Village is inclusief één dag toegang tot Walibi Holland*.

* Dit geldt enkel als Walibi Holland geopend is tijdens je verblijf in Walibi Village.

Boek nu je overnachting!

Al vanaf € 59 per persoon per nacht

Geen zin om na een dag HARDGAAN naar huis te rijden? Boek nu heel voordelig een overnachting in Walibi Village. Verblijf in een van onze comfortabele 4-, 7- of 8-persoonshuisjes of boek Villa Walibi voor 16 personen: relaxter kun je niet bijkomen van een dag vol adrenaline!

Pretpark met overnachting - Villa groep accommodatie Walibi VIllage

De omgeving van Walibi

Huur je meerdere dagen een huisje in Walibi Village? Ga er dan eens op uit en ontdek de prachtige omgeving van het park. Het Veluwemeer ligt op een steenworp afstand en het middeleeuwse vestingstadje Elburg geeft de omgeving een uniek karakter.

Lekker ontspannen tijdens je verblijf in Walibi Village

Na een sensationele dag in Walibi Holland overnachten in Walibi Village? Neem een duik in het zwembad of kom nog even relaxen in de lounge voordat je je comfortabele vakantiehuisje opzoekt.

Poolen in de lounge van Walibi Village - Pretpark nederland met overnachting
Zwembad Walibi Village - Attractiepark met overnachting

Reglement Walibi Village

Download en lees het reglement van vakantiepark Walibi Village.