Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween Spooky Days

Coronatoegangsbewijs verplicht tijdens Halloween

Na de laatste persconferentie werd duidelijk dat het coronatoegangsbewijs niet verplicht is voor doorstroomlocaties. Op basis van de maatregelen vanuit de Rijksoverheid heeft Walibi na afstemming met de Gemeente Dronten dus vervolgens besloten dat een coronatoegangsbewijs tijdens Halloween in Walibi Holland niet aan gasten gevraagd zal worden. De Gemeente heeft deze beslissing afgelopen vrijdag teruggedraaid. De Gemeente is van mening dat een aantal locaties in het park niet kan worden gekenmerkt als doorstroomlocatie. Met als gevolg dat een coronatoegangsbewijs wél noodzakelijk is om toegang te krijgen tot het park. Dit betekent dat wij onze gasten moeten vragen om een coronatoegangsbewijs te tonen bij bezoek aan Walibi Holland tijdens de gehele maand oktober. Je moet dus voor zowel Halloween Fright Nights als Halloween Spooky Days een geldig coronatoegangsbewijs hebben

Heb je vragen over Halloween Fright Nights, Halloween Spooky Days, het coronatoegansbewijs of iets anders? Bekijk dan de veelgestelde vragen hier. Wil je uitleg over het coronatoegangsbewijs? Klik dan op de onderstaande button.

Alle monsters verzamelen!

Daysee is terug. Dit jaar gaat ze tijdens Halloween Spooky Days op zoek naar nieuwe monsters. Voor deze spannende zoektocht heeft ze jouw hulp nodig. Durf jij mee op jacht naar de spooky monsters op het park?

Kom jij Daysee helpen?

Ze wil graag meer macht...

Ga op zoek naar monsters om Daysee meer macht te geven! Op de speciale parkplattegrond - die je bij de ingang krijgt - zie je een aantal lege vakken. Ga in het park op zoek naar de monsters om de plattegrond compleet te maken. Ben jij dapper genoeg en vind je alle monsters? Dan krijg jij een superstoere 'Ik ben een monster'-button!

Wicked Woods Kids

Durf jij dit huiveringwekkende bos te betreden en deze dwaze heksenfamilie in levende lijve te ontmoeten?

Ontdek Wicked Woods
Ga mee op monsterjacht!

Ga op zoek naar monsters om Daysee meer macht te geven! 

Ik zoek mee!
Griezelen in de griezelzones

Bereid je voor op een ontmoeting met de vele freaks en monsters die ronddwalen in de griezelzones...

Kom griezelen!

Het verschil met Halloween Fright Nights?

Halloween Spooky Days is een Halloween-beleving voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Hoe laat?

Halloween Spooky Days is op reguliere dagen van 10:00 tot 18:00 uur. Op de combi-dagen stopt Halloween Spooky Days om 17:00 uur en start Halloween Fright Nights om 18:00 uur.

Wanneer is Halloween Spooky Days?

Halloween Spooky Days vindt overdag plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens de volgende dagen in de herfstvakantie is Halloween Spooky Days van 10:00 tot 18:00 uur: 18 t/m 20 oktober en 25 t/m 27 oktober. 

 

NIEUW! Wicked Woods

Tussen zonsopkomst en zonsondergang waken de spooky heksen over Wicked Woods. Durf jij dit huiveringwekkende bos te betreden en deze dwaze heksenfamilie in levende lijve te ontmoeten? Let op: je Halloween Spooky Days-ticket geeft geen toegang tot Wicked Woods. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen. 

Veelgestelde vragen, maatregelen en Testen voor Toegang

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze gasten, hebben we diverse maatregelen genomen op en om het park. Zo kan je alle maatregelen hier terugvinden. 

Coronatoegangsbewijs

Dit jaar krijg je toegang tot Halloween Spooky Days middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat we vragen naar een coronatoegangsbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je weer veilig Halloween Spooky Days kan ervaren. De corona-maatregelen kunnen in aanloop naar Halloween Spooky Days i.o.m. de overheid worden aangepast. Met het kopen van een ticket ga jij akkoord met deze voorwaarden. Bekijk hier alle corona-maatregelen of klik op de button voor veelgestelde vragen.