Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween Spooky Days

Alle monsters verzamelen!

Daysee is terug. Dit jaar gaat ze tijdens Halloween Spooky Days op zoek naar nieuwe monsters. Voor deze spannende zoektocht heeft ze jouw hulp nodig. Durf jij mee op jacht naar de spooky monsters op het park?

Kom jij Daysee helpen?

Ze wil graag meer macht...

Ga op zoek naar monsters om Daysee meer macht te geven! Op de speciale parkplattegrond - die je bij de ingang krijgt - zie je een aantal lege vakken. Ga in het park op zoek naar de monsters om de plattegrond compleet te maken. Ben jij dapper genoeg en vind je alle monsters? Dan krijg jij een superstoere 'Ik ben een monster'-button!

NIEUW! Wicked Woods

Tussen zonsopkomst en zonsondergang waken de spooky heksen over Wicked Woods. Durf jij dit huiveringwekkende bos te betreden en deze dwaze heksenfamilie in levende lijve te ontmoeten? Let op: je Halloween Spooky Days-ticket geeft geen toegang tot Wicked Woods. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen. 

Het verschil met Halloween Fright Nights?

Halloween Spooky Days is een Halloween-beleving voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Hoe laat?

Halloween Spooky Days is op reguliere dagen van 10:00 tot 18:00 uur. Op de combi-dagen stopt Halloween Spooky Days om 17:00 uur en start Halloween Fright Nights om 18:00 uur.

Wanneer is Halloween Spooky Days?

Halloween Spooky Days vindt overdag plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens de volgende dagen in de herfstvakantie is Halloween Spooky Days van 10:00 tot 18:00 uur: 18 t/m 20 oktober en 25 t/m 27 oktober. 

 

Veelgestelde vragen?

Vanaf 25 september 2021 komt de 1,5 meter maatregel te vervallen. Dit geldt ook voor Halloween Fright Nights. De aangepaste maatregelen betekenen dat je geen coronatoegangsbewijs hoeft te tonen. Dat wil zeggen dat je zonder testbewijs Walibi Holland kan bezoeken. Wat je uiteraard wel nodig hebt is je ticket en een geldig legitimatiebewijs. Zien we je in oktober!?  Vragen? Klik op de button voor veelgestelde vragen.

FAQ