Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween Spooky Days

Alle monsters verzamelen!

Daysee is terug. Dit jaar gaat ze tijdens Halloween Spooky Days op zoek naar nieuwe monsters. Voor deze spannende zoektocht heeft ze jouw hulp nodig. Durf jij mee op jacht naar de spooky monsters op het park?

Kom jij Daysee helpen?

Ze wil graag meer macht...

Ga op zoek naar monsters om Daysee meer macht te geven! Op de speciale parkplattegrond - die je bij de ingang krijgt - zie je een aantal lege vakken. Ga in het park op zoek naar de monsters om de plattegrond compleet te maken. Ben jij dapper genoeg en vind je alle monsters? Dan krijg jij een superstoere 'Ik ben een monster'-button!

Koop nu je tickets

Tijd om te griezelen! Ben je helemaal klaar voor Halloween Spooky Days? Koop dan nu je tickets, kom naar Walibi Holland en beleef het spannendste Halloween-event voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar! Ben jij dapper genoeg?

Koop je tickets

Info COVID-19

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze gasten, hebben we diverse maatregelen genomen op en om het park. Het is bijvoorbeeld verplicht om je dag/tijdslot te reserveren.

Bekijk de pagina Maatregelen COVID-19 voor meer informatie of check de FAQ voor veelgestelde vragen over tickets, abonnementen, de virtuele wachtrij en meer.

Koop nu je tickets

Info COVID-19

Reserveer je bezoek

Het verschil met Halloween Fright Nights?

Halloween Spooky Days is een evenement voor stoere monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend en een beetje griezelig.

Hoe laat?

Halloween Spooky Days is op reguliere dagen van 13.00 tot 18.00 uur. Op de combi-dagen stopt Halloween Spooky Days om 17.00 uur en start Halloween Fright Nights om 18.00 uur.

Wanneer is Halloween Spooky Days?

Halloween Spooky Days vindt overdag plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen (m.u.v. 30 oktober) en tijdens alle dagen van de herfstvakantie: 12, 13, 14, 19, 20 en 21 oktober. Check de openingstijden voor een compleet overzicht.

Nieuw: walkthrough 'Wicked Woods'

Tussen zonsopkomst en zonsondergang waken de spooky heksen over Wicked Woods. Durf jij dit huiveringwekkende bos te betreden en deze dwaze heksenfamilie in levende lijve te ontmoeten?

 

Let op: je Halloween Spooky Days-ticket geeft geen toegang tot Wicked Woods. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen.

Campsite 'The Sunshine'

Op camping ‘The Sunshine’ is een UFO neergestort. Uit de UFO is een alien gekropen, helemaal alleen en verdwaald op deze vreemde planeet. De alien heeft zich verstopt in het bos, help jij hem vinden?

 

Let op: je Halloween Spooky Days-ticket geeft geen toegang tot Campsite 'The Sunshine'. Je dient hiervoor een apart ticket te kopen.