Skip to main content
Menu
Tickets
Spooky Manor Halloween Spooky Days

Halloween Spooky Days

De makers van Halloween Fright Nights presenteren Halloween Spooky Days

Nieuw! De makers van Halloween Fright Nights presenteren Halloween Spooky Days: het griezeligste Halloween-event voor monsters van 6 tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde hoge kwaliteit als het awardwinnende Halloween Fright Nights. En natuurlijk zijn al onze spectaculaire attracties gewoon open!

Even voorstellen: Daysee

De hostess van dit nieuwe dagevenement is Daysee. Ze ziet er misschien lief en onschuldig uit, maar maak haar niet kwaad. Het schijnt dat ze net zo gek is als Eddie de Clown...

Het verschil met Halloween Fright Nights?

Halloween Spooky Days is een evenement voor monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde hoge kwaliteit als Halloween Fright Nights.

Hoe laat?

Het dagevenement Halloween Spooky Days begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Op geselecteerde dagen start vervolgens om 18.00 uur Halloween Fright Nights. Je bent dan vrij om 's avonds op het park te blijven, maar wees gewaarschuwd: het is eng. Doodeng.

Wanneer?

Halloween Spooky Days vindt plaats op alle dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. Check de openingstijden voor een compleet overzicht.

Koop ticket voor Spooky Days

Koop nu je tickets voor Halloween Spooky Days!

Spooky Days

3 griezelzones geopend tijdens Halloween Spooky Days

Tijdens Halloween Spooky Days openen we de poorten van drie griezelzones: Pirate's Cove, Firepit en Campsite the Sunshine. Bereid je voor op een ontmoeting met een van de vele freaks die er ronddwalen...

Pirate's Cove

Welkom in de verloren wereld van gestrande piraten. Ze amuseren zich enorm met al die landrotjes die langskomen. Alle hens aan dek!

Meer informatie
Firepit

Alle hillbillies opgelet, want in Firepit kun je helemaal losgaan. Toffe Halloween-games spelen en lekker springen op de beats van de Hillbilly danceparty!

Meer informatie
Campsite the Sunshine

De Redneck-bewoners van camping ‘The Sunshine’ geven je een ‘warm’ welkom. Deze Halloween hebben ze alleen geen zin in treats, alleen tricks!

Meer informatie
Spookhuis Spooky Manor

Het landhuis van de familie Jefferson is vervloekt. Lady Jefferson heeft geesten opgeroepen en dit is gruwelijk misgegaan. Nu dwaalt haar geest en dat van alle andere oud-bewoners door het huis. Kun jij de vloek opheffen?

 

Let op: de adviesleeftijd voor dit spookhuis is 8+.

Meer informatie

                        Veelgestelde vragen:

Mag ik met mijn ticket overdag en 's avonds naar het park?

Ja, dit is toegestaan. Check wel eerst onze openingskalender, want Walibi is alleen tijdens Halloween Fright Nights 's avonds geopend. Op 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober is er alleen Halloween Spooky Days. Let wel op: de adviesleeftijd voor Halloween Fright Nights is 16 jaar.

Heb je kinderen onder de 12 jaar? Dan raden we je aan om Spooky Days tickets te kopen. Kom je voor Halloween Fright Nights en kom je 's ochtends al? Dan raden we je aan om Halloween Fright Nights tickets te kopen. Beide tickets zijn gedurende de hele dag geldig, maar met een Spooky Days-ticket kun je online geen Haunted Houses kopen voor Halloween Fright Nights.

Wat is het verschil tussen Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights?

Halloween Spooky Days vindt overdag plaats, van 10.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk zijn al onze spectaculaire attracties open, maar ook de poorten van de griezelzones Firepit, Campsite en Pirate’s Cove en het spookhuis Spooky Manor zijn geopend. Deze locaties worden bewoond door griezelige figuren die spannende acts opvoeren.

Ook tijdens Halloween Fright Nights zijn alle attracties open. Dit gruwelijke evenement vindt plaats van 18.00 tot 23.00 uur en kent - zoals ieder jaar - geen genade. Niemand is veilig voor het leger demonen en freaks van Eddie de Clown! Klik hier voor meer informatie over Halloween Fright Nights.

Mogen kinderen verkleed naar Halloween Spooky Days?

Tijdens Halloween Spooky Days is het toegestaan dat kinderen tot 12 jaar verkleed en geschminkt naar het park komen. Voor Halloween Fright Nights geldt dit niet!

Mijn kind houdt niet van Halloween, maar wil wel in de attracties. Wat nu?

Tijdens Halloween Spooky Days zijn er bepaalde gebieden die vrij zijn van scare actors. Omdat sommige attracties echter in de gebieden liggen waar wél freaks rondlopen, delen we bij de entree van Walibi Holland anti-monster badges uit. Kinderen die deze badge dragen, worden niet benaderd door onze scare actors. Tegen een kleine vergoeding is ook anti-monster spray te koop. Hiermee kunnen kinderen de freaks van zich afhouden!

Moet ik een parkeertickets kopen tijdens Halloween?

Tijdens de gecombineerde Halloween Fright Nights- en Halloween Spooky Days-dagen hoef je geen los parkeerticket te kopen, je ticket is inclusief gratis parkeren. Tijdens de zeven extra Halloween Spooky Days-dagen dien je wel een parkeerticket te kopen. Voor abonnementhouders met een parkeerpas is parkeren tijdens beide evenementen gratis.

Regels tijdens Halloween Spooky Days

Tijdens Halloween Spooky Days gelden er een aantal regels op het park. Je leest ze in de speciale Spooky Days Survival Guide.

Waar vind ik de griezelzones en het spookhuis?

Je vindt de griezelzones en het spookhuis bij Crazy River en Lost Gravity. Klik hieronder om de speciale Halloween Spooky Days parkplattegrond te downloaden en bekijk alvast waar je in oktober kunt griezelen!

Koop tickets voor Spooky Days

Bestel hier je tickets voor Halloween Spooky Days!

Spooky Days