Halloween Spooky Days

Nieuw! De makers van Halloween Fright Nights presenteren Halloween Spooky Days: het griezeligste Halloween-event voor monsters van 6 tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde hoge kwaliteit als het awardwinnende Halloween Fright Nights. En natuurlijk zijn al onze spectaculaire attracties gewoon open!

Even voorstellen: Daysee

De hostess van dit nieuwe dagevenement is Daysee. Ze ziet er misschien lief en onschuldig uit, maar maak haar niet kwaad. Het schijnt dat ze net zo gek is als Eddie de Clown...

Alles over Halloween Spooky Days

Het verschil met Halloween Fright Nights?

Halloween Spooky Days is een evenement voor monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde hoge kwaliteit als Halloween Fright Nights.

Hoe laat?

Het dagevenement Halloween Spooky Days begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Op geselecteerde dagen start vervolgens om 18.00 uur Halloween Fright Nights. Je bent dan vrij om 's avonds op het park te blijven, maar wees gewaarschuwd: het is eng. Doodeng.

Wanneer?

Halloween Spooky Days vindt plaats op alle dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. Check de openingstijden voor een compleet overzicht.

Koop nu je tickets voor Halloween Spooky Days!

3 griezelzones geopend tijdens Halloween Spooky Days

Tijdens Halloween Spooky Days openen we de poorten van drie griezelzones: Pirate's Cove, Firepit en Campsite the Sunshine. Bereid je voor op een ontmoeting met een van de vele freaks die er ronddwalen...

Spookhuis Spooky Manor

Het landhuis van de familie Jefferson is vervloekt. Lady Jefferson heeft geesten opgeroepen en dit is gruwelijk misgegaan. Nu dwaalt haar geest en dat van alle andere oud-bewoners door het huis. Kun jij de vloek opheffen?

 

Let op: de adviesleeftijd voor dit spookhuis is 8+.

 

Veelgestelde vragen

Koop nu je tickets voor Halloween Spooky Days!