Spooky Manor

Halloween Spooky Days

Walibi Holland presenteert Halloween Spooky Days! Een dagevenement van de makers van Halloween Fright Nights, speciaal voor monsters tot 12 jaar. Spannende acts, griezelzones met spooky freaks en een eng spookhuis: spanning voor de jongste sensatiezoekers. En natuurlijk zijn alle spectaculaire attracties gewoon open!

Alles over Halloween Spooky Days

Voor wie?

Halloween Spooky Days is een evenement voor monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde hoge kwaliteit als Halloween Fright Nights.

Hoe laat?

Het dagevenement Halloween Spooky Days begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Op geselecteerde dagen start vervolgens om 18.00 uur Halloween Fright Nights. Je bent dan vrij om 's avonds op het park te blijven, maar wees gewaarschuwd: het is eng. Doodeng.

Wanneer?

Halloween Spooky Days vindt plaats op alle dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. Check de openingstijden voor een compleet overzicht.

Koop nu je tickets voor Halloween Spooky Days!

3 griezelzones geopend tijdens Halloween Spooky Days

Tijdens Halloween Spooky Days openen we de poorten van drie griezelzones: Pirate's Cove, Firepit en Campsite the Sunshine. Bereid je voor op een ontmoeting met een van de vele freaks die er ronddwalen...

1 spookhuis: Spooky Manor

Het landhuis van de familie Jefferson is vervloekt. Lady Jefferson heeft geesten opgeroepen en dit is gruwelijk misgegaan. Nu dwaalt haar geest en dat van alle andere oud-bewoners door het huis. Kun jij de vloek opheffen?

Even voorstellen: Daysee

Dit is Daysee. Ze ziet er lief en onschuldig uit, maar maak haar niet kwaad. Het schijnt dat ze net zo gek is als Eddie de Clown...

Veelgestelde vragen

Koop nu je tickets voor Halloween Spooky Days!