Skip to main content

Staf-afdelingen

Lees hier welke stafafdelingen Walibi Holland heeft.

 

 

HR

De afdeling HR is verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren, belonen, beoordelen en opleiden van alle werknemers. Dat doet ze onder andere met behulp van wervingsplannen, talentmanagement, een opleidingsacademy en verzuimbegeleiding. Verder adviseert ze managers over individuele casussen en medewerkers over het HR beleid. Tot slot zorgt de afdeling HR voor de volledige personeels- en salarisadministratie, zoals arbeidsovereenkomsten, correspondentie en de verwerking van alle salarissen.

Kledinguitgifte

De kledinguitgifte verzorgt de uitgifte en inname van bedrijfskleding voor alle medewerkers. Daarnaast zorgen zij ervoor dat er voldoende kledingvoorraad is. Hierdoor lopen alle medewerkers er netjes en verzorgd bij in de Walibikleding. 

Finance

De afdeling Finance is verantwoordelijk voor alles wat met geld en financiën te maken heeft. Zo houden ze zich onder andere bezig met alle geldstromen in Walibi en het registreren, bewaken en verwerken van inkomende en uitgaande facturen. Ook stelt de afdeling Finance (financiële) rapportages op.

Centrale Kas

De Centrale Kas is de interne bank van Walibi Holland. De medewerkers zorgen er dagelijks voor dat alle geldstromen op een verantwoorde manier plaatsvinden en rapporteren dagelijks over omzetten.

ICT

De afdeling ICT beheert de digitale infrastructuur in Walibi. De medewerkers houden zich onder andere bezig met het voorkomen, registreren en vooral oplossen van storingen. De afdeling installeert dagelijks nieuwe apparatuur en voert dagelijks updates uit, zodat onze medewerkers prettig kunnen werken. 

Safety & Security

De afdeling Safety & Security is verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en die van de medewerkers. De afdeling verzorgt de interne communicatie door middel van portofoons.

EHBO

Walibi Holland heeft een EHBO-post op het park waar gasten maar ook medewerkers terecht kunnen voor eerste hulp. 

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!