MBO stage Guest Service

Afdeling: Guest Service
Functie: Stagiair
Omvang functie: Full Time
Uren per week: 38
Op basis van: Seizoenscontract
 

In Walibi Holland doen we er alles aan om de bezoekers een duizelingwekkende ervaring te bieden die verder gaat dan de dag zelf: de zenuwen moeten dagen van te voren al beginnen te kriebelen en de opwinding van een dag HARD GAAN hoort nog lang na te gonzen. Bij ons staat de ervaring van de bezoeker centraal, zij zijn (samen met hun vrienden) de held van de dag.
We proberen met onze thrill rides en attracties altijd harder, hoger en sneller te gaan. Het overtreffen van de verwachtingen willen we ook terug zien in de houding van onze werknemers. Dat doen we door de STAR formule te gebruiken.


STAR staat voor: Spontaan, Team, Actie en Resultaat. 
Meer informatie vind je onder het kopje STAR op de vacaturesite.

Aan het einde van jouw stage kan jij zelfstandig werken als Medewerker Guest Service. Je bent dan mede verantwoordelijk voor het operationele gedeelte, zoals: Kassa's/kaartcontrole, het afnemen van enquêtes en het behalen van de juiste aantallen hiervan. Daarnaast ondersteun je de informatie bij het afhandelen van vragen en klachten en je verzorgt de administratie van de afdeling en dan met name van de abonnementenbalie.  

Mogelijke competenties die je kunt behalen:

  • Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren;
  • Versterken van mondelinge communicatie en administratieve vaardigheden;
  • Onder grote druk kunnen presteren.

Wat bieden wij?

  • Gratis toegang tot het park op je vrije dagen (inclusief introducé) tijdens je stageperiode;
  • Goede begeleiding tijdens je stage;
  • Een leerzame stage (aldus eerdere stagiairs);

Stageperiode

wij hebben weer stageplekken beschikbaar gedurende het seizoen welke loopt van april t/m oktober 2015. Let op  Periode: Minimaal 10 weken, bij voorkeur 20 weken aangezien we in april en september alleen in de weekenden geopend zijn. In deze maanden kan geen fulltime werk geboden worden. 

Functie-eisen

  • Gemotiveerd en leergierig;
  • Stressbestendig;
  • Meedenken en initiatief tonen;

Meer informatie

Wil je meer weten over een bepaalde stageplek of heb je andere vragen? Mail dan naar personeelszaken@walibiholland.nl of bel 0321-329 925. 

Solliciteer nu