Zum Hauptinhalt wechseln

Het gamefestival voor jong & oud

Kom naar het gamefestival voor jong en oud!

Wat is Walibi Play?

Speel samen je favoriete games, ga op avontuur in de attracties én ontmoet jouw gamehelden! Beleef samen met je gezin of beste vrienden hét gamefestival Walibi Play op 3, 4 en 5 mei.

Met meer dan 15 te gekke games én 3 gamelegendes is er tijdens deze editie van Walibi Play genoeg te beleven. Kijk hoe jouw kinderen de strijd aangaan in Fortnite, laat je beste danspasjes zien tijdens een Just Dance battle óf herbeleef jouw go-to game van vroeger op één van onze retro arcade consoles!

Ga de talloze uitdagingen aan, win te gekke prijzen en kom een kijkje nemen bij jouw favoriete gameheld. Is dat voor jou MeisjeDjamila, Paraduze of toch de enige echte Milan Knol? En er is nog veel meer te beleven!

Tijdens Walibi Play stap je met het gezin in de unieke omgeving van je kind, terwijl je samen de grenzen opzoekt in meer dan 40 spectaculaire attracties voor jong en oud. Dat wil je toch niet missen? 

Openingstijden

Walibi Play is geopend op 3, 4 en 5 mei van 10:00 tot 18:00 uur. Naast dat er op het park allemaal populaire games te vinden zijn, kun je ook genieten van alle spectaculaire attracties! 

Speel samen met je ouders games tijdens Walibi Play.

Voor wie is Walibi Play?

Walibi Play is voor families met kinderen én ouders die gek zijn op gamen. Er zijn genoeg games te vinden voor jonge kinderen vanaf 6 jaar, gevorderde tieners en stoere papa's en mama's. 

Game Legendes

Elke dag zal een andere game legende ons podium betreden. Van wie ben jij de grootste fan? Is het MeisjeDjamila, Paraduze of de enige echte Milan Knol? Houd onze socials in de gaten. Misschien win je wel een te gekke prijs van jouw favoriete gameheld.

Wil je kans maken op de unieke prijzen van jouw favoriete gameheld? Koop dan je tickets via hun pagina door op een van de blokken te klikken.

Wat is er te doen?

Speel samen met je ouders games tijdens Walibi Play.

Mogen de ouders ook meedoen?

Papa, mama, oma, broer, zus of wie dan ook is welkom bij Walibi Play. Er zijn genoeg uitdagende games voor de hele familie. Laat je kids zien hoe goed je zelf kan gamen bij al die retro- en arcadeklassiekers of raak onder de indruk van wat jouw kinderen kunnen bouwen in Minecraft. Plezier gegarandeerd!