Skip to main content

Operationele afdelingen

De operationele afdelingen staan direct in contact met onze gasten.

Operationele zaken

Onder de afdeling operationele zaken vallen de afdelingen Attracties, Guest Service en Parking.

Het personeel van de afdeling Attracties bedienen de verschillende attracties. Meer dan 40 attracties zijn zo elke dag in veilige handen. Maar als attractiemedewerker heb je meer dan alleen de verantwoordelijkheid voor een attractie, je zorgt er namelijk voor dat de bezoeker een unieke en onvergetelijke ervaring heeft. Veiligheid staat hierbij voorop.

De afdeling Parking heeft het eerste en het laatste contract met de gasten, zij zorgen ervoor dat alle gasten op een efficiënte manier parkeren en dragen zorg voor een schone en veilige parkeerplaats.

Bij de afdeling Guest Service worden de toegangstickets verkocht bij de (groeps)kassa en gecontroleerd bij de kaartcontrole. Gedurende de dag nemen een aantal medewerkers enquêtes af bij gasten om de tevredenheid te peilen. Voor Fast Lane, verloren/gevonden voorwerpen, opmerkingen of klachten kunnen de gasten terecht bij de Guest Service/Informatiebalie.

Horeca en Feesten & Partijen

Walibi biedt haar gasten naast spannende attracties en geweldige shows natuurlijk ook veel mogelijkheden om ergens gezellig wat te eten of te drinken. Er zijn verschillende restaurants, outlets en mobiele verkooppunten over het park verspreid waar mensen terecht kunnen voor  ontbijt, lunch en diner. De afdeling Horeca zorgt ervoor dat bezoekers gastvrij worden ontvangen. De afdeling Horeca is het visitekaartje van Walibi.

De afdeling Feesten & Partijen verzorgt onder andere lunches, borrels, diners en feestavonden voor onze gasten.

RAG (Retail, Betaalde Attracties en Games)

Walibi biedt haar gasten ook mogelijkheden om te shoppen. Er zijn verschillende Retail shops en mobiele verkooppunten over het park verspreid waar mensen terecht kunnen voor leuke souvenirs en gadgets. De afdeling wil de gasten voorzien van een blijvende herinnering aan een dagje HARDGAAN op Walibi.  

De afdeling Betaalde Attracties daagt de gasten uit om een vlucht te maken in de Skydiver. De fotoshops bij de attracties en de Sugar Shot zijn ook onderdeel van deze afdeling.

Daarnaast kent Walibi twee gebieden waar gasten leuke prijzen kunnen winnen door het spelen van een game. Door punten te sparen met de verschillende games kan allerlei leuke prijzen winnen.

Entertainment en Evenementen

Naast de vette thrill-rides van Walibi Holland is een flinke dosis entertainment ook niet weg te denken uit het park. Dagelijks verzorgen zij optredens en Meet & Greets met Walibi, Fibi en Squad en een spetterend promo optreden voor onze festivals. Daarnaast zijn evenementen als LEKKERGAAN, Halloween Firght Nights en Halloween Spooky Days een belangrijk onderdeel van de Walibi-beleving.

Walibi Village

Na een dagje HARDGAAN op Walibi kunnen onze gasten tot rust komen in de vakantiehuisje van Walibi Village. Bij de receptie kunnen ze terecht voor informatie en de Walibi shop. Ook kan Walibi het ontbijt en diner verzorgen in ons restaurant van het BizNiz Center. ’s Avonds nog even gezellig een drankje drinken? Dit kan in onze Walibi Lounge. Daarnaast kunnen onze gasten gebruik maken van het binnenzwembad. 

Vacatures

Ben je meer te weten over onze operationele afdelingen en benieuwd wat we jou kunnen bieden? 
Bekijk snel onze openstaande vacatures

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!