Ga naar de hoofdinhoud
Goliath Walibi Holland

Fast lane

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane!

El Rio Grande van Walibi Holland

FAST LANE ATTRACTIES

Haal meer uit je dag

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane. Met Fast Lane kun je een plaats reserveren in je favoriete attractie. Je hoeft dan niet daadwerkelijk in de wachtrij te staan. Je krijgt toegang via de speciale Fast Lane wachtrij van de attractie. Kortom, je hoeft minder lang te wachten en zit je nog sneller in je favoriete attractie! Fast Lane is geldig voor de hele dag. Je kunt één Fast Lane reservering per keer maken.

Dit zijn de attracties waar je Fast Lane kan gebruiken: UNTAMEDSpeed of SoundXpress: Platform 13CondorGoliath, Lost Gravity, Crazy RiverSpace ShotBlast El Rio Grande en Merlin's Magic Castle.

            : verkort je wachttijd

LET OP:

  • Toegang tot Walibi Holland is bij de aanschaf van Fast Lane niet inbegrepen; 
  • Fast Lane-producten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar in de ticketshop van Walibi.nl en op het park bij Guest Service; 
  • Op de dag van je bezoek is Fast Lane verkrijgbaar bij Guest Service en via walibifastlane.nl;
  • Voor gebruik van Fast Lane is een smartphone met internetverbinding vereist (Wifi of 3G/4G/5G) op de dag van je bezoek;
  • Voor Fast Lane Gold, Silver en Bronze kan je maximaal 1 reservering tegelijkertijd maken;
  • Het kan zijn dat de Fast Lane producten tijdens evenementen (e.g. Halloween Fright Nights en LEKKERGAAN) anders kunnen zijn.