Zum Hauptinhalt wechseln

Fright Nights 2016 in Walibi Holland van start: ‘The Clinic is bizar heftig!’

08/10/2016

Halloween Fright Nights is heftiger dan ooit. Met een nieuwe show, nieuwe Scare Zones en The Clinic kun je niet om de engste ervaring van het jaar heen.

The Clinic, intens eng

Met de start van de Halloween Fright Nights opende ook The Clinic haar deuren voor het eerst voor groot publiek. Alleen als je online een ticket kocht, had je een afspraak in de kliniek van Dr. Adams. Vanaf 15:00 uur konden de eerste gasten naar binnen. De belofte was groot: meest heftige van Europa, exclusief en heftiger dan alles wat je voorheen van Walibi Holland gewend bent. Dat deze belofte meer dan waar gemaakt is, blijkt uit de eerste reacties op The Clinic.

  • Wit van schrik, sprakeloos of helemaal van de kaart; The Clinic is intens:
  • Dit is te ziek voor woorden, wat ik daar binnen heb meegemaakt… sta helemaal te shaken.
  • Ik kan het niet uitleggen, je moet het meemaken. Het is echt bizar heftig!
  • aldus de eerste gasten over The Clinic.

Mascha van Till, directeur Walibi Holland over The Clinic: ‘Ons doel was een ultra-heftige attractie te creëren, zodat gasten iets meemaken dat nergens anders dan in Walibi bestaat en te ervaren is. Dat is ons gelukt! Deze attractie is zeer exclusief en absoluut intenser dan een Haunted House. Ik wens de die-hard, die durft, veel moed toe. Geloof me, je hebt het nodig.’

Nieuwe show

Niet alleen The Clinic is nieuw, ook met de show op Mainstage wordt iets nieuws neergezet. De show is spectaculair en modern door prefect getimede projectie, design en geluid, op zo’n manier met elkaar afgestemd dat de rillingen je over het lijf lopen. Spinnen die over het doek heenlopen, bloed, Eddie de Clown; het zit er allemaal in.

Scare Zones en Haunted Houses

Met nieuwe Scare Zones ‘Shadows’ en ‘Pirates Cove’, maar ook met alle Haunted Houses is deze 16e editie van de Fright Nights enger dan ooit. Met meer dan 300 scare actors is het groter dan ooit.

Alle attracties zijn ook gewoon tot 23:00 uur geopend. Twaalf thrills, die je ook in het donker kunt ervaren, maken een bezoek aan de Halloween Fright Nights nog spannender.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!