Zum Hauptinhalt wechseln
Halloween Fright Nights benoemd tot Beste Halloween ervaring in Europa

Halloween Fright Nights benoemd tot Beste Halloween ervaring in Europa

08/10/2018

De afgelopen periode stemden maar liefst 35.000 fans uit heel Europa op verschillende categorieën binnen de pretpark-scene. Eddie de Clown en directrice Mascha van Till namen samen de prijs in ontvangst tijdens de eerste succesvolle avond van Halloween Fright Nights. “Het is een cool cadeau om deze prijs te krijgen. Wij binnen Walibi kiezen voor gedurfde, nieuwe concepten, die het allerheftigst zijn en ook nog eens van grote kwaliteit. Tof dat we met deze prijs daar de waardering voor ontvangen. Dit mag je niet missen, als je het lef hebt tenminste.”

Eddie’s Roast-Show

Eddie de Clown en zijn leger van zombies, freaks en demonen Walibi Holland popelden al weken om Walibi Holland over te nemen. Onder de noemer “Your Life is a Gamble” roept de clown iedereen op om hem te volgen via verschillende social media kanalen. Fans konden zich aanmelden voor een Roast-Show en bepaalden mee over het lot van verschillende slachtoffers “Goed om te zien, dat mijn volgers net zulke zieke gedachten hebben als ik.. HEERLIJK!. Dat kan alleen maar een goed teken zijn voor mijn Roast-Show”.

Thrill Rides tot 23.00 uur

Naast de Haunted Houses en Scare Zones zijn ook bijna alle andere attracties in Walibi geopend tot 23.00. De achtbanen in het park zorgen voor een extra spannende ervaring tijdens Halloween. Nog één keer Robin Hood In oktober hebben gasten nog de kans om een laatste bezoek te brengen aan Robin Hood. Daarna wordt de houten achtbaan omgebouwd tot de eerste hybride achtbaan van Europa met elementen die nergens ter wereld te ervaren zijn. De opening is op 1 juli 2019.

Walibi Holland is geopend tot en met 28 oktober. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag in oktober en donderdag 25 oktober vinden de Halloween Fright Nights plaats. Tijdens de herfstvakantie is Walibi Holland dagelijks geopend tot 18.00 uur.

Kijk voor de exacte openingstijden en beschikbare dagen op www.walibi.nl.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!