Zum Hauptinhalt wechseln
Foto: @[1545874575683509:0]

HALLOWEEN POPULAIRDER DAN OOIT IN WALIBI HOLLAND

Biddinghuizen, 02-11-2015

BIDDINGHUIZEN, 2 november 2015 – De Halloween Fright Nights in Walibi Holland konden niet beter worden afgesloten. Het park hulde zich zondagavond in dikke mist, wat de griezelige sfeer extra benadrukte. In de afgelopen weekenden zijn er tijdens de Halloween Fright Nights weer heel veel bezoekers zich rot geschrokken. Walibi Holland spreekt van een succes met 11 drukbezochte avonden. Nog niet eerder was Halloween zo populair.

Mascha van Till, directeur Walibi Holland: ‘Als je de balans opmaakt kijken we met een heel tevreden gevoel terug op alle Halloween data in dit park. We hebben heel veel bezoekers mogen ontvangen dit jaar en volgens mij zijn ze allemaal minstens een paar keer goed geschrokken. We hopen ze volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen. Tijdens de Halloween Fright Nights in 2016 openen we namelijk een vijfde Haunted House, iets waar ik zelf al erg naar uitkijk.’

Walibi Holland heeft inmiddels 15 jaar ervaring in het bang maken van bezoekers en dat is te merken. De Haunted Houses werden druk bezocht, maar ook de Scare Zones werden zowel gevreesd als bewonderd. Het lukt Walibi Holland ieder jaar om nog even een tandje verder te gaan en ook volgend jaar zal er weer een nieuwe grens worden opgezocht met een vijfde Haunted House.

Eddie de Clown verheugt zich helemaal op volgend jaar: ‘Zet maar vast in je agenda dat ik volgend jaar flink uit ga pakken om te vieren dat ik al 10 jaar horror en humor door elkaar haal tijdens de Halloween Fright Nights. Wie durft?’

Algemene informatie Nu de Halloween Fright Nights ten einde zijn, is Walibi Holland gesloten t/m 23 maart 2016. Het attractiepark maakt zich deze winter op voor een nieuw seizoen. Op de planning staat onder andere een gloednieuwe ride en dat belooft een echte thrill te worden. Volg Walisnaps op Snapchat voor sneak peeks van de nieuwe ride!

Bekijk hier de aftermovie van Halloween Fright Nights.


               - EINDE PERSBERICHT –
Noot aan de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie, beeldmateriaal in hoge resolutie of interviews kun je contact opnemen met:

Walibi Holland
Mandy van der Tak
Spijkweg 30
8256 RJ BIDDINGHUIZEN
Tel: +316 22703065
E-mail: mandy.van.der.tak@walibiholland.nl

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!