Zum Hauptinhalt wechseln
nieuwe-virtual-reality-attractie-walibi-holland-opent-14-april

Nieuwe Virtual Reality attractie Walibi Holland

opent 14 april

‘Het wordt een heel bijzondere experience. Een die je beleeft door een VR bril, maar Walibi kennende natuurlijk niet zoals je gewend bent,’ aldus Mascha van Till, directeur Walibi Holland.

Wanneer Walibi Holland op 14 april het nieuwe seizoen start, is er een nieuwe attractie toegevoegd aan het rijtje thrills. Goliath, Lost Gravity, Speed of Sound, Robin Hood, allemaal attracties waar je een adrenaline boost van krijgt. De nieuwste attractie is geen achtbaan, maar belooft wel de adrenaline helemaal tot je hersenen door te laten dringen.

Nieuwe vleugel

Wie vorig seizoen de nieuwe Halloween attractie The Clinic heeft ervaren, weet dat Walibi Holland de grenzen van je emoties opzoekt. De nieuwe attractie gaat nog een stapje verder. De experience is een nieuwe vleugel aan The Clinic en is anders dan anders. Wat zich daar afspeelt, heeft alles te maken met de realiteit in een virtuele wereld.

14 april

Het eerste filmpje, gepost op de facebookpagina van Walibi Holland, laat weten dat 14 april de openingsdatum van de attractie, tegelijk met de opening van het park is. De komende periode wordt de social media campagne verder uitgerold en wordt het verhaal achter de attractie duidelijk. Tot aan de opening, maar vooral daarna, kun je niet om deze nieuwe attractie heen.

Mascha van Till: ‘Kan niet wachten tot de officiële opening plaatsvindt. De opening op zich wordt al enerverend. Alles voor onze gasten’.

Walibi Holland

Walibi Holland is van 14 april tot en met 29 oktober geopend. Blijf op de hoogte via de social media kanalen van Walibi Holland. Tijdens het hoogseizoen zijn er diverse evenementen en is Walibi Holland op bepaalde data tot 23:00 uur open. Check hiervoor de website www.walibi.nl/openingstijden.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!