Zum Hauptinhalt wechseln

Persbericht openingsavond Halloween Fright Nights 2015

Biddinghuizen, 08-10-2015

08/10/2015

BIDDINGHUIZEN, 8 oktober 2015 – Halloween Fright Nights is beter dan ooit en dat is te merken. Nog niet eerder raakte een dag zo snel uitverkocht.


Bezoekers worden dit jaar tijdens de 15e editie van Halloween Fright Nights getrakteerd op de megahorrorshow Madness, vier Haunted Houses en zeven Scare Zones. Drie zones zijn dit jaar nieuw, waaronder de inmiddels al beruchte Scare Zone Twisted. Ook hoofdpersonage Eddie de Clown zal tijdens de horrorshows niet ontbreken op het podium, waar hij dit jaar omringd wordt door bloedmooie meesteressen.


Voorgaande jaren was Halloween Fright Nights op verschillende dagen ook compleet uitverkocht. Het is echter nog nooit voorgekomen dat er geen tickets meer waren voor de openingsavond, nog voordat het event van start ging. Een mijlpaal voor Walibi Holland.


De hype rondom Halloween lijkt elk jaar groter te groeien. Activiteiten rondom deze duistere datum zijn overgewaaid uit Amerika, maar zijn anno 2015 niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Walibi organiseert dit jaar de Halloween Fright Nights voor de 15e keer en is daarmee een echte trendsetter te noemen. De 15 jaar ervaring zorgen er voor dat er geen beter en groter Halloween-event is dan de Fright Nights.


Algemene informatie

Het evenement vindt plaats van 10 oktober t/m 1 november, elke vrijdag, zaterdag en zondag. Het park is geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. Gasten zijn de hele dag welkom, Halloween Fright Nights gaat echter pas vanaf 18:00 uur van start. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor het evenement zijn alleen online verkrijgbaar. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.


Bekijk hier de promovideo van Halloween Fright Nights.
Meer informatie en tickets: www.walibi.nl/halloween


- EINDE PERSBERICHT –
Noot aan de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews kun je contact opnemen met:

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ BIDDINGHUIZEN

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!