Zum Hauptinhalt wechseln
pokemon-extras-tijdens-summer-vibez-walibi-holland

Pokémon extra’s tijdens Summer Vibez in Walibi Holland

Biddinghuizen, 18-07-2016

BIDDINGHUIZEN, 18 juli 2016 – Walibi Holland biedt de spelers van Pokémon Go! nog iets extra’s gedurende de Summer Vibez avonden. Op bepaalde tijden van elke Summer Vibez avond (tot maximaal 23:00 uur) schakelt Walibi speciaal voor de Pokémon trainers zogeheten ‘Lures’ in, waardoor je bij een van de vele Pokéstops in het park kunt profiteren van de haast op je af springende Pokémons.

De komende vijf woensdagen is het park tot 23:00 uur geopend. Dit houdt in dat je langer kunt #hardgaan in de achtbanen of kunt genieten van optredens van bijvoorbeeld Mr. Polska. Of natuurlijk langer op zoek kunt gaan naar Pokémons. Op het twitteraccount van Walibi Holland (@WalibiHolland) worden de tijden én plekken aangegeven waar de Pokémon lures worden geactiveerd.

Festival en thrill rides

De Summer Vibez avonden in Walibi Holland zijn het beste te omschrijven als een zomers feestje. Het festival gevoel raakt je in het hart als je in de Let’s get Lost! area even helemaal verdwaald in de werkelijkheid. Je kunt in deze chill zone meedoen aan een Mega Jenga spel, een creatie maken van tape (!) of je fantasie de vrije loop laten tijdens een Lost Graffity workshop.

Je kunt natuurlijk ook even niets doen. Met de voorspelde zomerse temperaturen deze week is het misschien juist heel fijn om in een hangmat te relaxen terwijl je naar chille muziek luistert. Live DJ’s zorgen van 15:00 tot 23:00 voor een wel heel fijn sfeertje. De Let’s get Lost! area ligt uiteraard naast de nieuwste achtbaan in het park: Lost Gravity.

Op Mainstage gaat het er wat ruiger aan toe. Vanaf 18:00 staan hier DJ’s te draaien en niemand minder dan Mr. Polska is onder andere van de partij.

Oplaadpunt mobiele telefoons

Foto’s maken, de Walibi app checken, video’s opnemen, Pokémon spelen… het vergt behoorlijk wat van je telefoon, maar ook daar heeft Walibi Holland de oplossing voor. Bij de Haciënda (eetgelegenheid in het park) bevindt zich een oplaadpunt voor mobiele telefoons.

Eten kan ook in het speciaal voor Summer Vibez opgetuigde Food Court. Na een tosti, een overheerlijk broodje pulled pork of een verfrissende smoothie kun je weer volop #hardgaan.

Walibi Holland

Walibi Holland is dit seizoen nog tot 30 oktober open. De hele zomer kun je tot 20:00 uur in alle achtbanen, waaronder de nieuwste: Lost Gravity. Wil je nóg langer #hardgaan? Op 20 en 27 juli en 3, 10 en 17 augustus vinden de Summer Vibez avonden plaats en is het park geopend tot 23:00 uur. Check voor de overige openingstijden www.walibi.nl

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!