Zum Hauptinhalt wechseln
Crazy River van Walibi Holland

Totally Summer en Walibi Holland bundelen hun krachten

en komen met de grootste zomer kick-off van dit seizoen

BIDDINGHUIZEN, 9 maart 2015 - Op zaterdag 13 juni start Totally Summer de tour met een kick-off festival in attractiepark Walibi Holland. Walibi organiseert al enkele jaren het zeer succesvolle feestconcept Out of Control. Het bijzondere aan dit concept is dat een dag hard gaan in alle thrill rides wordt gecombineerd met een festival. Wegens het succes van de derde editie zijn er ook dit jaar twee podia aanwezig. Hier zijn de DJ’s van Totally Summer te bewonderen. Deze start van het zomerseizoen is gelijk ook de grootste summer kick-off van Nederland.

Totally Summer | GOGO

Gedurende de zomervakantie vinden er dagelijks Totally Summer events plaats verdeeld over Europese badplaatsen als Albufeira, Marmaris, Barcelona, Chersonissos, Mallorca, Sunny Beach en Rimini met in totaal meer dan 80.000 bezoekers. De DJ’s die draaien tijdens deze Summer Tour staan, net als alle reisleiders van GOGO, ook op dit kick-off festival om de zomer in te luiden.

Walibi Holland | Out of Control

Out of Control vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Tijdens Out of Control wordt het park getransformeerd naar een festival waar jongeren, naast alle thrill rides, hard kunnen gaan op de muziek van verschillende dj’s en artiesten. Van 10.00 tot 23.00 uur hebben bezoekers toegang tot alle attracties van Walibi. Om 18.00 uur start Out of Control en zorgen de dj’s en artiesten op twee podia voor dé pre-summer party van het jaar!

Tickets
Om gegarandeerd een ticket te bemachtigen, kunnen vanaf maandag 9 maart om 11.00 uur tickets voor ‘Out of Control – Totally Summer edition 2015, presented by GOGO’ worden gekocht via onderstaande websites.

Out of Control – Totally Summer edition 2015, presented by GOGO

Datum
Zaterdag 13 juni 2015

Locatie
Walibi Holland, Biddinghuizen

Tijd
18.00 uur - 23.00 uur (park open, 10.00 uur)

Info

www.facebook.com/walibiholland

Instagram: @walibihollandofficial #OOC15

www.facebook.com/totallysummer