Zum Hauptinhalt wechseln

Walibi Holland opent haar poorten op 25 mei

Biddinghuizen - 8 mei 2020

08/05/2020

Om een veilig dagje uit binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving te verzekeren, heeft Walibi gezamenlijk met de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen het ‘Veilig Samen Uit’ protocol opgesteld. Het protocol biedt drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM: 
 

  1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Dat doen we door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten. Het is verplicht om voorafgaand aan je bezoek een ticket te reserveren via walibi.nl.  
  2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie. In het gehele park zijn begrijpelijke instructies en bewegwijzering aanwezig. Het personeel is bovendien goed getraind en attendeert gasten op de afspraken. 
  3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. In de vorm van centrale desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunten. Waar nodig worden er persoonlijke beschermingsmaterialen ingezet. 

Vanaf maandag 25 mei kunnen de eerste gasten het attractiepark en het vakantiepark Walibi Village weer bezoeken. Directeur Mascha van Till: “Wij zien er enorm naar uit om onze gasten te verwelkomen. Vooral omdat wij, ons team en ons mooie park, meer dan gereed zijn om een veilig dagje uit in een ontspannen en ruimtelijke omgeving aan te bieden. We hebben er zoveel zin in!“

Via walibi.nl kunnen gasten zich voorbereiden op een onbezorgd dagje uit. Het is verplicht voor iedereen die al een ticket heeft gekocht, abonnementhouders en iedereen die nog een ticket wilt aankopen om voorafgaand aan het bezoek een datum te reserveren via de site. Heb je al tickets gekocht? Vanaf 20 mei is het mogelijk om je tickets te verzilveren via walibi.nl. 

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!