Zum Hauptinhalt wechseln

alibi omarmt Fight Cancer als goed doel!

18/04/2017

Met trots roepen Walibi Holland en Fight Cancer vanaf de nieuwste achtbaan Lost Gravity dat ze een samenwerking aangaan!

Mascha van Till, Directeur van Walibi Holland: “Ik ben trots op wat Walibi in de loop der tijd geworden is, een cool park, dat zijn gelijke niet kent. Wij vinden het belangrijk de ultieme thrill ervaringen die onze gasten meemaken, te combineren met ‘goed doen’ door een bijdrage te leveren aan een ziekte die ons helaas allemaal raakt. Daarom vinden we het mooi om met elkaar Fight Cancer te steunen”

Limore Noach, Directeur Fight cancer: "1 op de 3 mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Dat is veel te veel! Vanuit Fight Cancer willen we zoveel mogelijk jonge mensen bereiken om een vuist te maken tegen deze ziekte.
Walibi Holland zorgt voor een breed bereik onder de jonge doelgroep die Fight Cancer wil activeren. Walibi Holland en Fight cancer passen als organisaties uitstekend bij elkaar. Juist het genieten van het leven op een rebelse manier is wat ons verbindt.” 

Met de samenwerking tussen Walibi Holland en Fight Cancer hopen de organisaties elkaar te versterken en een dagje ‘Love life’ te combineren met ‘Fight Cancer’. De donaties gaan via KWF Kankerbestrijding naar 6 jonge talentvolle onderzoekers die Fight Cancer steunt.

Over Fight cancer

Fight Cancer werft fondsen voor onderzoek via KWF Kankerbestrijding en doet dit op een jonge positieve en daadkrachtig wijze. Vanuit de liefde voor het leven inspireert Fight zo veel mogelijk betrokken mensen om samen een vuist te maken tegen kanker. Hiertoe initieert en faciliteert Fight fondsenwervende activiteiten waar mensen een positieve emotie door beleven.

Kijk voor meer informatie over Fight Cancer en de onderzoekers op www.fightcancer.nl​.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!