Zum Hauptinhalt wechseln

Zomerse temperatuur maakt Summer Vibez in Walibi compleet

Biddinghuizen, 21-06-2016

 

21/06/2016

Je kon merken dat Nederland zat te wachten op zomerse temperaturen. De zomer werd uitbundig gevierd in Walibi. De bezoekersaantallen waren gisteren ‘net zo lekker als het weer’, aldus Mascha van Till, directeur Walibi Holland.

Op zoek naar water

Topattracties naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity waren gister de attracties waar verkoeling te vinden is in de vorm van water. Als je in Crazy River, El Rio Grande of Excalibur bent geweest, was je verzekerd van een flinke golf verkoelend water. Als je niet in de wachtrij wilde staan, kon je onder de regendouche in de Let’s get Lost area gaan staan en weer opdrogen tijdens een spelletje Mega Jenga.

Op zoek naar Pokémon

Er waren ook flink wat gasten niet op zoek naar verkoeling, maar juist een verhitte virtuele strijd aan het voeren in een van de Pokémon Gyms op het park. Pokémon jagers waren gisteren erg blij met de speciaal voor hen geactiveerde Lures. Wie niet op zoek was naar Pokémon kon ondertussen genieten van een optreden van Mr. Polska op Mainstage.  

Nog vier Summer Vibez avonden

De weersvoorspelling blijft de komende tijd zomers, dus ook de komende Summer Vibez avonden beloven weer een feestje te worden. Nog tot en met 17 augustus is Walibi Holland elke woensdagavond geopend tot 23:00 uur. De volgende Summer Vibez is op 27 juli. Ook dan treed Mr. Polska op, gaan de achtbanen hard, kun je chillen in de Let’s get Lost area en worden er Pokémon lures ingezet.

Walibi Holland

Walibi Holland is dit seizoen nog tot 30 oktober open. De hele zomer kun je tot 20:00 uur in alle achtbanen, waaronder de nieuwste: Lost Gravity. Wil je nóg langer #hardgaan? Tijdens  Summer Vibez is het park geopend tot 23:00 uur.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!