Zum Hauptinhalt wechseln

Walibi Holland wederom uitgeroepen tot meest sensationele park

Biddinghuizen, 03-04-2019

03/04/2019

Dit jaar werden de Diamond ThemePark Awards voor de negende keer uitgereikt. De genomineerde pretparken werden beoordeeld door een fan-jury en een park-jury. Pretparkfans stemden dit jaar massaal op de verschillende categorieën: de organisatie verwerkte ruim 46.000 stemmen uit heel Europa.

Walibi Holland: “Meest sensationele park”

De jury overhandigde Walibi Holland woensdag de prijs voor het “Meest sensationele park”. Vorig jaar kreeg Walibi Holland in deze categorie ook al de meeste stemmen. De award sluit goed aan bij de visie van het park: sensatie speelt namelijk een belangrijke rol bij een bezoek aan Walibi Holland. De vele stemmen bevestigen dat onze bezoekers het park op dit punt zeer hoog waarderen.

Halloween Fright Nights: “Beste evenement”

De award voor “Beste evenement” werd – net als vorig jaar – toegekend aan Halloween Fright Nights. In 2018 werd het horror-event voor de achttiende keer georganiseerd, waarbij ditmaal het rad van Eddie de Clown centraal stond. Onder de noemer “Your life is a gamble” werd tijdens een speciale Roast-show bepaald over het lot van verschillende slachtoffers.

Met zes Haunted Houses, zes Scare Zones en twee gruwelijke experiences viel Halloween Fright Nights vorig jaar dubbel in de prijzen. Het evenement werd toen ook benoemd tot Beste evenement in een Europees amusementspark, uitgereikt door World of Parks.

Goliath: “Beste achtbaan”

Voor Walibi Holland werd de prijsuitreiking nog succesvoller toen bekend werd dat Goliath de meeste stemmen had ontvangen in de categorie “Beste achtbaan”. Goliath is de hoogste, snelste en langste stalen achtbaan van de Benelux en valt bij veel Walibi-bezoekers in de smaak.

Seizoen 2019

Walibi Holland is dit jaar geopend van 6 april t/m 27 oktober. Naast het zomerse evenement LEKKERGAAN en Halloween Fright Nights in oktober, organiseert Walibi Holland voor het eerst een Halloween daytime event. Speciaal voor alle stoere kids vanaf 6 jaar! Ook opent Walibi Holland op 1 juli om 13:30 uur Untamed, Europa’s eerste hybride achtbaan. Met zijn vijf inversies zal de achtbaan direct bij de opening het wereldrecord vestigen van meeste inversies in een hybride achtbaan.

Check Walibi.nl voor meer informatie over onze evenementen en blijf op de hoogte via de social media kanalen van Walibi Holland.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!