Zum Hauptinhalt wechseln

Walibi Holland weer geopend voor een heel seizoen #HARDGAAN

29/05/2018

In de aanloop naar de opening hebben verschillende social influencers hun volgers uitgenodigd om aanstaande vrijdag naar Walibi Holland te komen. Vanaf 13.00 uur is er een Meet en Greet met de social influencers Quinsding en Jessie Maya op het plein bij Haciënda. Aansluitend mogen enkele fans zich klaar maken voor een ritje in de achtbaan samen met de influencers.

#HARDGAAN

Afgelopen week is Walibi Holland zowel via radio als televisie gestart met de nieuwe campagne. Met het gebruik van de slogan #HARDGAAN gaat Walibi Holland verder met de succesvolle campagne die werd gestart in 2014. De verschillende thrill rides in het park spelen de hoofdrol in alle communicatie-uitingen.

Festivalization

Met de opening van de poorten wordt ook de compleet vernieuwde Main Street voor het eerst geopend voor alle gasten. De vernieuwing van de Main Street is de aftrap van een meerjarig Festivalization project waarmee de complete thematisering van Walibi Holland wordt aangepast. Directrice Mascha van Till geeft aan dat de nieuwe thematisering de verwachtingen van de doelgroep gaat overtreffen. “We zijn altijd bezig met verbeteringen en het aantrekkelijker maken van het park. De festival look & feel van de nieuwe Main Street is een combinatie van bonte gevels, grote letters en felle kleuren dat er heel gaaf uit ziet.”.

Op enkele andere locaties in het park loopt Walibi alvast vooruit op Festivalization. Zo is dit seizoen het nieuwe restaurant Cock-a-Doodle-Doo geopend en is naast Lost Gravity ruimte gemaakt voor de Zero-Zone Shop.

Seizoen 2018

Walibi Holland is dit seizoen geopend van 30 maart tot en met 28 oktober. Tijdens het hoogseizoen zijn er weer diverse evenementen zoals onder andere #LEKKERGAAN waarbij het park geopend is tot 23.00 uur. Check voor meer informatie de website www.walibi.nl en blijf op de hoogte via de social media kanalen van Walibi Holland.

Het attractiepark in je broekzak, download de Walibi app en ontdek het hele pretpark.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!