Ga naar de hoofdinhoud
fast lane

Fast Lane

tijdens Halloween

fast lane 2

FAST LANE ATTRACTIES

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane. Met Fast Lane kun je een plaats reserveren in je favoriete attractie. Je hoeft dan niet daadwerkelijk in de wachtrij te staan. Je krijgt een seintje op je mobiel als je bijna aan de beurt bent. Je kan dan via de Fast Lane ingang je ride pakken. Er zijn verschillende Fast Lane pakketen die ervoor zorgen dat jij het meeste uit je gruwelijke dag Halloween Fright Nights kan halen. 

Dit zijn de attracties waar je Fast Lane kan gebruiken: UNTAMEDLost GravitySpeed of SoundXpress: Platform 13CondorGoliathCrazy RiverSpace Shot en El Rio Grande.

BRONZE UNLIMITED

Met Fast Lane Bronze skip je de actuele wachtrij door een Fast Lane Premium Ride te reserveren via je telefoon. Deze reservering wordt gemaakt met dezelde wachttijd als in de reguliere wachtrij, maar met 1 groot verschil: je hoet niet in de rij te staan om te wachten.

SILVER UNLIMITED

Met Fast Lane Silver verkort je de wachttijd voor een Fast Lane Ride aanzienlijk. Met jouw reservering hoef je niet in de wachtrij te staan en wordt de wachttijd ook nog eens met 50% verminderd.

GOLD SINGLE

Met Fast Lane Gold Single kan je éénmalig per ride direct bij de Fast Lane ingang je smartphone laten scannen en plaats nemen in een Fast Lane Ride.

GOLD UNLIMITED

Met Fast Lane Gold Unlimited verkort je de wachttijd voor een Fast Lane Ride aanzienlijk. Je kan onbeperkt direct bij de Fast Lane ingang je smartphone laten scannen en plaats nemen in een Fast Lane Ride.

Let op: toegang tot Walibi Holland is bij de aanschaf van Fast Lane niet inbegrepen. Fast Lane-producten zijn op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar in de ticketshop van Walibi.nl en op het park bij Guest Service. Op de dag van je bezoek is Fast Lane verkrijgbaar bij Guest Service en via Walibifastlane.nl. Voor gebruik van Fast Lane is een smartphone met internetverbinding vereist (Wifi of 3G/4G/5G) op de dag van je bezoek.

Het park in je broekzak, download de Walibi app.

HET PARK IN JE BROEKZAK!

... of in je tas, ligt eraan waar jij je telefoon bewaart. Download onze nieuwe app en maak je dagje uit compleet!