Skip to main content
Menu
Tickets
Grote groepen

Grote groepen

Halloween overleven? Kom met een grote groep!

Samen gruwelijk genieten

Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Beleef Halloween Fright Nights met je collega’s of vrienden en gil samen mee in Eddie's Symphony of Screams. Het beste advies dat je van ons krijgt: kom met een grote groep naar Halloween Fright Nights! Alleen dan heb je een kans om het bezoek te overleven. Vanaf 20 personen ontvangen jullie een gruwelijke groepskorting. Groepstickets bestel je voor € 34,50 per persoon. Bekijk hier alle voorwaarden voor groepsreservering.

Reserveer je groepsuitje

voor 20+ personen!

Heb je interesse in een gruwelijk groepsuitje voor een groep van minimaal 20 personen? Neem contact op met de Sales-afdeling om je tickets en exclusieve horrorbelevenissen zoals Haunted Houses en Experiences te reserveren. Je kunt de Sales afdeling bereiken via sales@walibiholland.nl of bel naar 0321- 32 99 99.

Met een groep naar Halloween Fright Nights.

Voorwaarden groepsreservering voor Halloween Fright Nights

  • Boekingen dienen uiterlijk 10 werkdagen voor de bezoekdatum te worden gemaakt en zijn op basis van beschikbaarheid.
  • Bij catering in een vooraf gereserveerde zaal is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.
  • Met het plaatsen van jouw boeking ga je akkoord met de verkoopvoorwaarden van Walibi Holland, de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) en het parkreglement. Het parkreglement ligt ter inzage bij de ingang van Walibi Holland. Het parkreglement, de verkoopvoorwaarden en de UVH worden op verzoek kosteloos toegestuurd.
  • Je ontvangt een factuur voor het totaalbedrag van de boeking. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, binnen 2 dagen na de factuurdatum, worden de tickets aangetekend toegestuurd.
  • De datum en het aantal tickets kunnen niet meer worden gewijzigd.
  • Er is geen restitutie mogelijk.