Skip to main content
Menu
Tickets
Grote groepen

Grote groepen

Halloween overleven? Kom met een grote groep!

Samen gruwelijk genieten

Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Beleef Halloween Fright Nights met je collega’s of vrienden tijdens deze duistere editie. Het beste advies dat je van ons krijgt: kom met een grote groep naar Halloween Fright Nights! Alleen dan heb je een kans om het bezoek te overleven. Vanaf 20 personen ontvangen jullie een gruwelijke groepskorting. Groepstickets bestel je voor € 29,50 per persoon. Bekijk hier alle voorwaarden voor groepsreservering.

Reserveer je groepsuitje

voor 20+ personen!

Heb je interesse in een gruwelijk groepsuitje voor een groep van minimaal 20 personen? Neem voor het plaatsen van een reservering of het aanvragen van meer informatie contact op met de Sales-afdeling via sales@walibiholland.nl (klik op de button) of bel 0321 - 32 99 99.

Voorwaarden groepsreservering voor Halloween Fright Nights

  • Boekingen dienen uiterlijk 10 werkdagen voor de bezoekdatum te worden gemaakt en zijn op basis van beschikbaarheid.
  • Bij catering in een vooraf gereserveerde zaal is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.
  • Met het plaatsen van jouw boeking ga je akkoord met de verkoopvoorwaarden van Walibi Holland, de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) en het parkreglement. Het parkreglement ligt ter inzage bij de ingang van Walibi Holland. Het parkreglement, de verkoopvoorwaarden en de UVH worden op verzoek kosteloos toegestuurd.
  • Je ontvangt een factuur voor het totaalbedrag van de boeking. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, binnen 2 dagen na de factuurdatum, worden de tickets aangetekend toegestuurd.
  • De datum en het aantal tickets kunnen niet meer worden gewijzigd.
  • Er is geen restitutie mogelijk.

Veelgestelde vragen, maatregelen en coronatoegangsbewijs

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze gasten, hebben we diverse maatregelen genomen op en om het park. Zo kan je alle maatregelen hier terugvinden. 

Coronatoegangsbewijs

Dit jaar krijg je toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat we vragen naar een coronatoegangsbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je weer veilig Halloween Fright Nights kan ervaren. Mocht je vragen hebben over je coronatoegangsbewijs, kan je hier een snelle check vinden. De corona-maatregelen kunnen in aanloop naar Halloween Fright Nights i.o.m. de overheid worden aangepast. Met het kopen van een ticket ga jij akkoord met deze voorwaarden. Bekijk hier alle corona-maatregelen of klik op de button voor veelgestelde vragen.