Skip to main content
Menu
Tickets
Grote groepen

Grote groepen

Halloween overleven? Kom met een grote groep!

Dit jaar zijn jullie de VIP!

Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Beleef 20 jaar Halloween Fright Nights met je collega’s of vrienden tijdens deze exclusieve editie. Dit jaar zijn jullie de VIP. Een Very Important Prey, zoals Eddie het liefkozend noemt. Jullie krijgen alle aandacht, maar of je daar nu zo blij mee moet zijn?

Het beste advies dat je van ons krijgt: kom met een grote groep naar Halloween Fright Nights! Alleen dan heb je een kans om het bezoek te overleven. Vanaf 20 personen ontvangen jullie een gruwelijke groepskorting. Groepstickets bestel je voor € 29,- per persoon. 

VIP Pass

Wil je niet in de wachtrij staan en direct doorlopen naar de VIP-ingangen? Koop dan voor de hele groep een VIP Pass voor € 35,- per persoon. Deze pas geeft jullie eenmalig toegang tot Psychoshock: Outbreak en de walkthroughs Wicked Woods en Campsite of Carnage: Alien Attack. Wacht niet te lang met bestellen, want de VIP passen zijn beperkt beschikbaar.

Dinner Experience

Een speciale VIP-editie van Halloween Fright Nights vraagt natuurlijk om een super-exclusieve Dinner Experience! Als jullie er altijd al van hebben gedroomd om in Halloween-stijl te dineren in Jefferson Manor of in een vervallen caravan in Firepit, dan is dit jullie kans! Wees er wel snel bij, want de capaciteit is zeer beperkt. Een gruwelijk exclusief diner in een Haunted House voor jou en je collega’s of relaties is beschikbaar voor maximaal 4 personen per tafel. Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 1,5 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee).

Reserveer je groepsuitje

voor 20+ personen!

Heb je interesse in een gruwelijk groepsuitje voor een groep van minimaal 20 personen? Neem voor het plaatsen van een reservering of het aanvragen van meer informatie contact op met de Sales-afdeling via sales@walibiholland.nl (klik op de button) of bel 0321 - 32 99 99.