Ga naar de hoofdinhoud

Halloween Fright Nights

Met collega's naar Halloween Fright Nights!

Met het hele bedrijf griezelen tijdens Halloween

Als je jouw zakelijke event nét even anders aan wil pakken, organiseer dan een uitje naar Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights. Met alle collega’s, families en relaties door een Haunted House? Kijken wie er het hardste schrikt! Voor meer informatie ga je naar de pagina Halloween Fright Nights. Als je durft… 

Uiteraard is een evenement tijdens Halloween mogelijk met specifieke wensen. Neem hiervoor contact met ons op via het onderstaande formulier, wij denken graag met jullie mee.  

Ons team staat voor jullie klaar

Neem contact met ons op en laat ons weten wat je in gedachten hebt. Wij denken graag met je mee. Grote kans dat we aan je wensen kunnen voldoen en samen met jou het allerbeste zakelijke event kunnen organiseren wat de genodigden niet snel zullen vergeten! 

Eddie de Clown - Zakelijk naar Fright Nights

Samen gruwelijk genieten

Neem contact op met de Salesafdeling om je tickets en exclusieve horrorbelevenissen zoals Haunted Houses en Experiences te reserveren.

Je kunt de Salesafdeling bereiken via sales@walibiholland.nl of bel naar 0321- 32 99 99. 

  • voor 20+ personen!
  • Aantrekkelijke kortingen
  • Mogelijkheden voor unieke extra's

Het beste advies dat je van ons krijgt: kom met een grote groep naar Halloween Fright Nights! Alleen dan heb je een kans om het bezoek te overleven.

Eenvoudig CONTACT met Walibi Holland 

Informatieaanvraag zakelijk bezoek

Type aanvraag

Gegevens contactpersoon

Door verder te gaan bevestig je de privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen.